Wat is een woonverzekering voor particulieren?

Het kopen van een woning is een grote investering. Dit geldt ook voor het aanschaffen van uw meubilair en eventuele verbouwingen. U doet er dan goed aan om alles zo volledig mogelijk te verzekeren. Niemand wil namelijk een volledige investering kwijtraken wanneer er bijvoorbeeld brand uitbreekt.

Wilt u de meest volledige dekking hebben? Kies dan voor de woonverzekering voor particulieren. Dit is namelijk een combinatie van de inboedelverzekering en opstalverzekering. Zo heeft u in één keer al uw benodigde verzekeringen afgesloten.

Premie

Doordat het een combinatie is van verschillende verzekeringen, kan uw premie goedkoper uitvallen. Het is voor verzekeraars namelijk voordelig om meerdere verzekeringen tegelijk te verkopen.

Volledige dekking

Met de woonverzekering hoeft u zich nooit meer zorgen te maken over of uw woning en bijbehorende goederen gedekt zijn. Zo kunt u zorgeloos genieten van uw nieuwe woning.

Woonverzekering afsluiten? Bereken uw premie!

 

Hoe berekent u de premie van een woonverzekering voor particulieren?

Met de online tool van Diks Verzekeringen kunt u gemakkelijk de premie van uw woonverzekering berekenen. Dit gebeurt aan de hand van de waarde van uw woning en inboedel. Uw premie wordt automatisch berekend nadat u alle benodigde gegevens invult.

Des te hoger de waarde van uw woning en inboedel, des te hoger uw premie ook zal zijn. Het risico is namelijk ook hoger voor de verzekeraar. Uw verzekeraar moet namelijk een hoger bedrag uitkeren, mocht er een schadeclaim ingediend worden.

Zorg ervoor dat u een goede inschatting maakt van de waarde van uw woning en inboedel. Zo voorkomt u dat u mogelijk onderverzekerd bent. Wanneer u onderverzekerd bent kan het zijn dat uw verzekeraar niet de volledige waarde uit zal keren. Dit kan u dan alsnog veel geld kosten. Weet u de waarde niet precies? Laat het dan door een adviseur berekenen.

Sluit uw woonverzekering particulieren af bij Diks Verzekeringen: eenvoudig en betaalbaar

Overweegt u het afsluiten van een woonverzekering? Sluit deze dan snel en voordelig af bij Diks Verzekeringen! Diks Verzekeringen zorgt ervoor dat u nooit onderverzekerd bent, wanneer het om uw woning of inboedel gaat. Heeft u nog vragen over de hoogte van uw premie of de woonverzekering? Neem dan vrijblijvend contact op met onze klantenservice. Zij staan al te graag voor u klaar, om al uw vragen te beantwoorden.

Klanten over woonverzekering

klantenvertellenMogelijk gemaakt door klantenvertellen.nl
7.3
Gemiddelde score
Gebaseerd op 12 reviews
Henk
Na inval in woning door andere tussenpersoon van de Vereende bijna als crimineel gezien waarbij de risicofactor heel hoog was. De beoordeling door Diks Verzekeringen was geheel anders, wat er gebeurt was bij ons telde niet mee voor die verzekering. We zijn er dan ook heel blij mee dat de Vereende ons deze tussenpersoon Diks Verzekering heeft toegewezen. Gewoonweg: hardstikke eerlijk. Wij raden dit dan ook iedereen aan die in de problemen zit.
john
goede verzekering maar duur en nooit echt aangepast
jos Polfliet
goede en snelle afwikkeling van zaken

Bereken direct de premie voor uw woonverzekering!