vogelverzekering

Vogelverzekering: direct uw vogel verzekeren!

Bereken direct de premie van uw vogelverzekering!

Direct online afsluiten
Direct online afsluiten
14 dagen bedenktijd
14 dagen bedenktijd
8.1
β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…
β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…
Beoordeling verzekeringen

Een vogel zorgt meestal voor een hoop gezelligheid in huis. Ze gaan – vaak letterlijk- fluitend door het leven. Om uw geliefde huisdier goed te beschermen bij ziekte kunt u een dierenverzekering afsluiten. Naast een kat, hond of konijn, kunt u ook uw vogel verzekeren. Β Met een vogelverzekering bent u verzekerd tegen hoge medische kosten, bijvoorbeeld wanneer uw vogel ziek wordt of geopereerd moet worden. Op Diks.nl leest u alles over de mogelijkheden om uw vogel te verzekeren.

Waarom uw vogel verzekeren?

Misschien heeft u er nooit aan gedacht om uw vogel te verzekeren, bijvoorbeeld omdat u niet wist dat dit mogelijk was of omdat u een verzekering voor uw huisdier niet nodig vindt. Toch kan een vogelverzekering uitkomst bieden. Uw vogel kan ziek worden en zomaar iets ernstigs mankeren. Vaak zijn er een consult bij de dierenarts en medicijnen nodig, en soms zelfs een operatie. Deze zaken kosten (veel) geld. Als u plotseling te maken krijgt met hoge medische kosten is het niet altijd zeker dat u dit op dat moment kunt betalen. Een vogelverzekering biedt financiΓ«le zekerheid, waardoor u nooit de keuze hoeft te maken tussen uw vogel en uw portemonnee.

Wat dekt een vogelverzekering?

Een vogelverzekering dekt de volgende zaken:

  • Consult en onderzoek
  • Medicijnen en operaties
  • Aandoeningen van het verenkleed
  • Snavel- en nagelslijpen
  • Specialistische zorg

Bij het afsluiten van een vogelverzekering heeft u de keuze uit 4 verschillende dekkingen: Basis, Plus, Totaal of Ongevallen. U kiest zelf welke dekking u afsluit. Het verschilt per dekking welk percentage van de kosten u terugkrijgt.

Wat zijn de kosten?

De kosten van een vogelverzekering zijn afhankelijk van een aantal factoren. Aan de hand van deze factoren bepaalt de verzekeraar de hoogte van de premie. Dit zijn bijvoorbeeld de leeftijd, het gewicht en het ras of de kruising van uw vogel. Daarnaast zijn de kosten afhankelijk van de dekking die u afsluit. Uiteraard geldt: hoe breder de dekking, hoe hoger de premie. Het Totaal pakket is de uitgebreidste dekking, maar hiervoor betaalt u per maand wel meer premie. Tot slot zijn de kosten afhankelijk van eventuele aanvullende dekkingen. Bij deze verzekering kunt u de aanvullende dekking Crematie afsluiten. Hiermee zijn ook de kosten voor de crematie verzekerd, inclusief het vervoer na overlijden.

Voor welke vogels is een vogelverzekering?

Met een vogelverzekering kunt u uw huisdiervogel, zoals een papegaai of parkiet verzekeren.

Verzeker uw papegaai of parkiet

Wist u dat een papegaai meer dan 50 jaar kan worden? Een vriend voor het leven dus. Helaas kan uw papegaai in die 50 jaar ook een keertje ziek worden. Belangrijk is hierbij dat u uw vogel op tijd verzekerd. Leeftijd speelt namelijk een belangrijke rol. Hoe ouder de vogel, hoe groter de kans op medische kosten. Daarom betaalt u voor een oudere vogel ook een hogere premie. Is uw vogel al wat ouder, maar nog niet verzekerd? Dan bestaat de kans dat u geen vogelverzekering meer kunt afsluiten. Zorg dus dat u op tijd een vogelverzekering afsluit voor uw papegaai of parkiet.

Sluit direct uw vogelverzekering af via Diks Verzekeringen

Uw vogel goed verzekeren? Sluit dan een vogelverzekering af! U kunt onze online vergelijker gebruiken om alvast een indicatie van de premie te berekenen. Zo ziet u precies wat u elke maand kwijt bent aan premie. De verzekering kunt u vervolgens gemakkelijk online afsluiten.

Heeft u nog vragen over een vogelverzekering? Neem dan vooral contact met ons op! We zijn maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 18.00 telefonisch bereikbaar op 030 – 688 37 00. U kunt ons ook een bericht sturen via de chat, WhatsApp of Messenger.

 

Klanten over Diks verzekeringen

klantenvertellenMogelijk gemaakt door klantenvertellen.nl
8.1
Gemiddelde score
Gebaseerd op 3171 reviews
β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…
β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…
Jurjen
Een andere verzekering voor onze caravan gevonden bij Diks Verzekeringen. Een duidelijk en snel overzicht van de diverse opties. Een snelle reactie met alle bescheiden. Prima in line geregeld allemaal. En dikke pluim voor Diks Verzekeringen als teken van onze tevredenheid.
β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…
β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…
Robert
Alles wijst zichzelf, duidelijk en overzichtelijk in gebruik.
β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…
β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…
Marc
Medewerker begreep het meteen en stuurde gelijk een scherpe offerte toe!

Bereken direct de premie van uw vogelverzekering!