verzekering elektrische auto

Tesla Model S verzekeren

Vergelijk online de premie om een Tesla Model S verzekeren

Winnaar

Thuiswinkel awards voor Diks verzekeringen

7.9

Beoordeling

Diks Verzekeringen heeft meer dan 219 beoordelingen bij klantenvertellen.nl. 89.5% beveelt ons aan met een gemiddeld cijfer van: 7.9 voor een autoverzekering.

Rating

Wilt u de Tesla model S verzekeren? Dan bent u bij Diks.nl op het juiste adres. Wij hebben voor u een autoverzekering speciaal afgestemd op uw auto. De verzekeraar achter deze verzekering weet wat belangrijk is voor de Tesla model S en kent de specifieke risico’s en de aandachtspunten van de auto.

In 2012 is de Tesla model S geïntroduceerd. In de eerste vier jaren zijn er meer dan 6.000 van verkocht in Nederland. Met een actieradius van 480 kilometer is de auto volwaardig te gebruiken, ook voor de zakelijke rijders. Voor het verzekeren van de Tesla model S kunt u voor een willekeurige autoverzekering kiezen, maar beter is het om te kiezen voor een verzekering op maat.

De Tesla model S is geen standaardauto

Dit merk is uniek in z’n soort. Er zijn inmiddels meer merken die elektrische auto’s op de markt hebben gebracht, maar de Tesla is een soort auto op zich. De autofabrikant kan zich in tegenstelling tot de andere automerken volledig richten op de technieken gericht op het elektrisch rijden. Tesla is ook een pionier in het elektrisch rijden. Wij hoeven u niet te overtuigen van de voordelen van de Tesla model S. Wel raden wij u aan om uw kostbare bezit goed te verzekeren. Daar kunnen wij u bij helpen.

Het gaat om de specifieke kennis van het model S

Eigenaren van deze auto weten het. Ze zijn niet te vergelijken met auto’s van andere merken. Dat geldt voor de dagwaarde van de auto, en de techniek in de auto. Bij een schade wilt u kunnen vertrouwen op het vakmanschap van schadeherstellers. Verzekeraars hebben vaak vaste afspraken met schadeherstellers. De afspraken zijn gemaakt om de kosten te drukken. De auto’s moeten zo goedkoop mogelijk gemaakt worden. Daar is natuurlijk niets mis mee, maar weten de aangesloten herstelbedrijven ook alles over de Tesla model S? Vaak niet!

Wat is belangrijk bij het verzekeren?

Er zijn verschillende verzekeringsvormen waar u tussen kunt kiezen, maar de keuze is duidelijk bij het verzekeren van de Tesla model S. U kiest natuurlijk voor de meest uitgebreide dekking. Bij een ongeval door uw eigen schuld wilt u ook de schade aan uw eigen auto uitgekeerd krijgen. Dat is verzekerd met de WA + volledig casco. Ook wilt u dat de verzekeraar een passende schadevergoeding geeft als de auto door een ongeval niet meer te herstellen is. De speciale verzekering voor de Tesla model S gaat voor de auto tot deze drie jaar oud is uit van de nieuwwaarde bij schade. Dit staat onder verzekeraars ook wel bekend als de nieuwwaarderegeling. Ook bij diefstal wordt er in de eerste drie jaren uitgegaan van de nieuwwaarde.

De verzekeraar moet niet moeilijk doen!

Het gebeurt vaak dat verzekeraars een stugge houding hebben als het gaat om alarminstallaties. Bij de speciale verzekering voor de Tesla model S loopt u niet tegen dit probleem aan. De verzekeraar gaat uit van de kennis en de kwaliteit van het automerk. De standaard alarminstallatie wordt genoegen mee genomen. Ook doen verzekeraars vaak moeilijk over het gebruik van de auto. Als u meer dan 20.000 kilometers per jaar rijdt, gaat een verzekeraar u vaak een hogere premie voorschotelen. Dat zal u niet overkomen met de Tesla autoverzekering.

Wat heeft u nodig voor het verzekeren van de Tesla model S?

Eigenlijk is het niet zo moeilijk. Aan de hand van het kenteken kunnen wij veel noodzakelijke gegevens over de Tesla model S achterhalen via de RDW. U gaat naar Diks.nl en u vult het kenteken in. Aanvullend wordt u gevraagd naar informatie over hoe u de auto gebruikt, de opgebouwde schadevrije jaren en gegevens over uzelf. Binnen een paar minuten kunt u uw auto goed en goedkoop verzekeren.

Vergelijk online de premie om een Tesla Model S verzekeren