Pechhulp bij een scootmobielverzekering

Bij pech onderweg met de scootmobiel kom je in een ongemakkelijke positie terecht als pechhulp niet meeverzekerd is. Waarschijnlijk ben je lichamelijk niet in staat om op eigen kracht naar huis te lopen. Je hebt dus hulp onderweg nodig. Pechhulp is een zeer nuttige en noodzakelijke aanvullende verzekering. Dit is een onderdeel van de scootmobielverzekering.

Door een storing of een lekke band kun je onderweg stranden. Neem altijd een mobiele telefoon mee als je met jouw scootmobiel weg gaat. Anders kun je langere tijd vast komen te staan, en ben je ook nog afhankelijk van toevallige passanten. Maar wie kun je bellen? De winkelier waar je de scootmobiel hebt gekocht is vaak niet de oplossing. Door hulp bij pech mee te verzekeren kun je dag en nacht bellen voor hulp.

Met pechhulp kun je snel weer verder

Als pechhulp meeverzekerd is, krijg je een alarmnummer waar je 24 uur per dag heen kunt bellen. Na jouw telefoontje wordt er gelijk hulp gestuurd. Ter plekke proberen ze jouw scootmobiel te repareren. Mocht het niet lukken? Dan wordt het voertuig vervoerd naar een reparateur. Je blijft zelf ook niet in de kou achter. Jou brengen ze dan naar huis.

Verzeker pechhulp altijd mee

Het is ook een prettig idee dat je altijd hulp krijgt mocht je onderweg stranden. De kosten van deze aanvullende verzekering zijn maar laag, dus dat is geen reden om de aanvullende verzekeringen niet af te sluiten. Door deze zekerheid durf je de scootmobiel ook te gebruiken zoals deze bedoeld is. Het vervoersmiddel geeft jou een vorm van vrijheid. Laat je niet beperken door de angst om onderweg ergens te stranden.

Bereken direct de premie van uw scootmobielverzekering!