Klaverblad scootmobielverzekering

Klaverblad scootmobielverzekering

  • Weet ik niet
Direct online afsluiten
Direct online afsluiten
14 dagen bedenktijd
14 dagen bedenktijd
8.1
β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…
β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…
Beoordeling verzekeringen

Klanten over een invalidenwagenverzekering

klantenvertellenMogelijk gemaakt door klantenvertellen.nl
8.3
Gemiddelde score
Gebasseerd op 42 reviews
β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…
β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…
Alberto
Jullie zijn de beste
β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…
β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…
Ronald
β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…
β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…
F.V.

De Klaverblad scootmobielverzekeringΒ is een kwalitatief goede verzekering tegen een zeer aantrekkelijke premie. Ze kunnen zowel de overdekte als de open scootmobiel verzekeren. Volgens de verzekeraar zelf geven klanten de verzekering een 8,2 als rapportcijfer. Het is dus niet zonder reden dat wij de scootmobielverzekering van Klaverblad in veel gevallen aanbevelen.

De scootmobielverzekering is verplicht. Deze voertuigen worden namelijk mechanisch voortbewogen, dus vallen ze onder de categorie motorrijtuigen. Bij het afsluiten van de verzekering krijg je een verzekeringsplaatje thuisgestuurd. Door deze achterop de scootmobiel te bevestigen, geef je aan dat het voertuig verzekerd is. De scootmobielverzekering van Klaverblad is een verstandige keuze.

Waarom kiezen voor de Klaverblad scootmobielverzekering?

Het is een verzekeraar gespecialiseerd in schadeverzekeringen. In tegenstelling tot veel andere verzekeraars bieden ze de scootmobielverzekering aan. Het is een naar verhouding goedkope verzekering waar verzekeraars relatief weinig aan verdienen. Klaverblad begrijpt als geen ander dat je compleet moet zijn. Naast de WA verzekering kun je ook een uitgebreidere verzekering kiezen en bijvoorbeeld ook rechtsbijstand meeverzekeren. Voor de WA verzekering wordt er bij schade geen eigen risico in rekening gebracht.

Wat kost de Klaverblad scootmobielverzekering?

De premie is afhankelijk van het soort scootmobiel. De premie voor de overdekte scootmobiel is hoger in vergelijking met de open scootmobiel. Met de open scootmobiel ben je voor de WA verzekering klaar met een bedrag van €40 per jaar. Voor de overdekte scootmobiel betaal je tussen €110 of €140 per jaar. Voor de cascodekking is de premie afhankelijk van de waarde. Je betaalt voor deze scootmobielverzekering namelijk een percentage van de cataloguswaarde. Het gaat dus om de nieuwwaarde. Vooral voor een nieuwere scootmobiel is een uitgebreidere verzekering aan te raden.

De scootmobielverzekering loopt altijd tot 1 mei. Kies je voor de scootmobielverzekering van Klaverblad op 1 januari? Dan loopt de verzekering tot 1 mei. Je krijgt ook een verzekeringsplaatje met een geldigheid tot 1 mei. Eind april ontvang je de nieuwe verzekering en een verzekeringsplaatje voor het volgende verzekeringsjaar.

Wat mag ik van Klaverblad verwachten bij schade?

De schadeafwikkeling is vergelijkbaar met de afwikkeling bij bijvoorbeeld een autoschade. Je vult, eventueel samen met de tegenpartij, het Europees schadeformulier in. Tegenwoordig kan het ook moderner met de schade-app. Klaverblad ontvangt de schademelding direct als je kiest voor de schade-app. In andere gevallen kun je het Europees schadeformulier naar Klaverblad sturen. De verzekeraar neemt na ontvangst van de melding de schade gelijk in behandeling. Klaverblad is snel met de schadeafwikkeling. Dat is een groot pluspunt van deze verzekeraar.

Bereken hier de premie voor een Klaverblad scootmobielverzekering!