Klaverblad scootmobielverzekering

Klaverblad scootmobielverzekering

Nu met Gratis verhaalservice
Direct online afsluiten
Direct online afsluiten
14 dagen bedenktijd
14 dagen bedenktijd
8.1
β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…
β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…
Beoordeling verzekeringen

Klanten over een invalidenwagenverzekering

klantenvertellenMogelijk gemaakt door klantenvertellen.nl
8.3
Gemiddelde score
Gebaseerd op 43 reviews
β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…
β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…
Marielouise den ouden
Nadat ik alles had ingevuld kreeg ik netjes gelijk bericht dat de verzekering werd gecontroleerd en dat ik waarschijnlijk binnen 10 minuten tot een uur iets zou horen (maximaal 48 uur stond er ook bij) maar toen ik na een dag nog niks had gehoord even een berichtje gestuurd via facebook en binnen een paar minuten was het geregeld. Nu wachten op de verzekeringsmaarschappij totdat zij mijn "sticker" opsturen en dan genieten van mijn scootmobiel! Prims service tot nu toe dus
β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…
β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…
Alberto
Jullie zijn de beste
β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…
β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…
Ronald

De Klaverblad scootmobielverzekeringΒ is een kwalitatief goede verzekering tegen een zeer aantrekkelijke premie. Ze kunnen zowel de overdekte als de open scootmobiel verzekeren. Volgens de verzekeraar zelf geven klanten de verzekering een 8,2 als rapportcijfer. Het is dus niet zonder reden dat wij de scootmobielverzekering van Klaverblad in veel gevallen aanbevelen.

De scootmobielverzekering is verplicht. Deze voertuigen worden namelijk mechanisch voortbewogen, dus vallen ze onder de categorie motorrijtuigen. Bij het afsluiten van de verzekering krijg je een verzekeringsplaatje thuisgestuurd. Door deze achterop de scootmobiel te bevestigen, geef je aan dat het voertuig verzekerd is. De scootmobielverzekering van Klaverblad is een verstandige keuze.

Waarom kiezen voor de Klaverblad scootmobielverzekering?

Het is een verzekeraar gespecialiseerd in schadeverzekeringen. In tegenstelling tot veel andere verzekeraars bieden ze de scootmobielverzekering aan. Het is een naar verhouding goedkope verzekering waar verzekeraars relatief weinig aan verdienen. Klaverblad begrijpt als geen ander dat je compleet moet zijn. Naast de WA-verzekering kun je ook een uitgebreidere verzekering kiezen en bijvoorbeeld ook rechtsbijstand meeverzekeren. Voor de WA-verzekering wordt er bij schade geen eigen risico in rekening gebracht.

Wat kost de Klaverblad scootmobielverzekering?

De premie is afhankelijk van het soort scootmobiel. De premie voor de overdekte scootmobiel is hoger in vergelijking met de open scootmobiel. Met de open scootmobiel ben je voor de WA-verzekering klaar met een bedrag van €40 per jaar. Voor de overdekte scootmobiel betaal je tussen €110 of €140 per jaar. Voor de cascodekking is de premie afhankelijk van de waarde. Je betaalt voor deze scootmobielverzekering namelijk een percentage van de cataloguswaarde. Het gaat dus om de nieuwwaarde. Vooral voor een nieuwere scootmobiel is een uitgebreidere verzekering aan te raden.

De scootmobielverzekering loopt altijd tot 1 mei. Kies je voor de scootmobielverzekering van Klaverblad op 1 januari? Dan loopt de verzekering tot 1 mei. Je krijgt ook een verzekeringsplaatje met een geldigheid tot 1 mei. Eind april ontvang je de nieuwe verzekering en een verzekeringsplaatje voor het volgende verzekeringsjaar.

Wat mag ik van Klaverblad verwachten bij schade?

De schadeafwikkeling is vergelijkbaar met de afwikkeling bij bijvoorbeeld een autoschade. Je vult, eventueel samen met de tegenpartij, het Europees schadeformulier in. In andere gevallen kun je het Europees schadeformulier naar Klaverblad sturen. De verzekeraar neemt na ontvangst van de melding de schade gelijk in behandeling. Klaverblad is snel met de schadeafwikkeling. Dat is een groot pluspunt van deze verzekeraar.

Bereken hier de premie voor een Klaverblad scootmobielverzekering!