Aanvullende dekkingen voor een Quad

Voor jezelf en de opzittende wil je de best mogelijke verzekering. Bij letsel door een ongeval kun je een bedrag uit laten keren. Bij overlijden ten gevolge van een ongeval kun je de nabestaanden een tegemoetkoming laten ontvangen.

Er zijn twee aanvullende verzekeringen die naast de quadverzekering vaak worden afgesloten. Het gaat om de volgende twee aanvullende verzekeringen:

Beide verzekeringen keren een bedrag uit bij schade ten gevolge van een ongeval, maar er zijn wel een aantal belangrijke verschillen.

Wanneer keert de ongevallen-opzittendenverzekering uit?

Deze verzekering keert in twee situaties uit. Als de bestuurder of de opzittende door een ongeluk met de quad om het leven komt of blijvend arbeidsongeschikt raakt. De hoogte van het bedrag verschilt per verzekeraar, maar het kan slechts gezien worden als een tegemoetkoming. Er wordt bijvoorbeeld €5.000 uitgekeerd bij overlijden en bij blijvende invaliditeit €22.500.

Kiezen voor de schade-opzittendenverzekering

In vergelijking met de ongevallen-opzittendenverzekering is de schade-opzittendenverzekering de betere keuze. De dekking is namelijk veel ruimer. Bij blijvende invaliditeit is de uitkering geen vast bedrag, maar de werkelijke financiële schade wordt uitgekeerd. Als de invalide opzittende niet meer kan werken door het ongeval kan de schade eenvoudig in de honderdduizenden euro’s lopen. Ook keert deze verzekering uit bij materiële schade van de opzittenden.

Winnaar

Thuiswinkel awards voor Diks verzekeringen

7

Beoordeling

Diks Verzekeringen heeft meer dan 12 beoordelingen bij klantenvertellen.nl. 83.3% beveelt ons aan met een gemiddeld cijfer van: 7 voor een quadverzekering.

Rating

Bereken direct de premie van uw quadverzekering!