Verzeker je porsche
Al vanaf
€ 5,-
per maand
Bereken uw voordeel »
Direct afsluiten »
Vergelijk snel een
Porsche autoverzekering in 5 minuten

Porsche Autoverzekering

8.1 (1700 Beoordelingen), 94% beveelt ons aan.Klantbeoordelingen »

Het verzekeren van uw Porsche kan een probleem zijn. Niet veel verzekeringsmaatschappijen willen een Porsche verzekeren in verband met de waarde van de Porsche en het aantal PK’s. Als men de Porsche al wil verzekeren dan is dat vaak ook nog tegen een hoge premie.

Eenvoudig een Porsche verzekeren

Via Diks.nl kunt u vrij eenvoudig de premie berekenen voor een Porscheverzekering. Wij hebben verschillende tarieven. Van een oldtimerverzekering voor een Porsche tot een autoverzekering voor een nieuwe Porsche. Ook hebben wij speciale tarieven voor de Porsche die nog geen oldtimer is maar waar men wel een betaalbare All-risk dekking wenst.

Direct dekking mogelijk bij een Porsche autoverzekering

Doorgaans hebben wij de mogelijkheid om uw Porsche direct te verzekeren. Ook in het weekend. Wilt u echter zekerheid adviseren wij u om ons eerst te bellen. Wij kunnen dan met u de mogelijkheden bespreken voor een Porsche autoverzekering.

Disclaimer

Diks verzekeringen heeft geen enkele band met Porsche of de importeur van Porsche” Pon” .

Direct dekking

24 uur per dag 7 dagen per week direct dekking mogelijk. Wanneer u via onze website een premie berekend en de verzekering afsluit krijgt u in de meeste gevallen direct een voorlopige dekking.

Acceptatie: simpel

Lage premie

Kosteloos annuleren

Wanneer u om welke reden dan ook de polis niet wil laten doorgaan heeft u de mogelijkheid om binnen 14 dagen nadat u de polis ontvangen heeft de verzekering met terugwerkende kracht kosteloos te annuleren. Er is dan geen dekking geweest en u bent geen premie verschuldigd.