Overname gehele portefeuille Logisch verzekerd door Diks

Eerder dit jaar konden we u melden dat Diks Verzekeringen een deel van de verzekeringsportefeuille van Logisch Verzekerd heeft overgenomen. Dit betrof de auto- en bestelautoverzekeringen.

De verzekeringsmarkt is constant in beweging en met name de laatste jaren sterk aan het veranderen. Om uw verzekeringsbelangen en de kwaliteit van dienstverlening zowel nu als in de toekomst te kunnen waarborgen heeft Logisch Verzekerd de keuze gemaakt om zijn gehele verzekeringsportefeuille per 1 juni 2020 over te dragen aan Diks Verzekeringen.

Wat verandert er voor u?

Voor u als klant verandert er bijna niets. U bent en blijft verzekerd bij de maatschappij waar u verzekerd bent. De premie en voorwaarden blijven gelijk, tot de verzekering(en) worden gewijzigd of verlengd. De bemiddeling voor al uw verzekeringen die via Logisch Verzekerd liepen, zijn vanaf heden overgedragen aan Diks Verzekeringen. Dit betekent dat Diks uw aanspreekpunt is bij vragen, schademeldingen of andere verzekeringszaken.

Hoe kunt u ons bereiken?

Bij Diks verzekeringen stellen wij graag alles in het werk om uw belangen te vertegenwoordigen. Heeft u vragen? Onze deskundige medewerkers staan voor u klaar. U kunt ons telefonisch bereiken van maandag t/m vrijdag van 08.00-18.00 uur. Kijk hier voor alle telefoonnummers.

Liever online contact? Wij zijn bereikbaar via Chat, What’s-app of Messenger van maandag t/m vrijdag van 09.30- 17.00 uur. Buiten kantooruren zijn wij uiteraard via e-mail te bereiken op info@diks.nl.

Hoe doen wij het?

Laatst geüpdatet: 06-01-2021

Vergelijken, verzekeren, ontzorgen

We zijn bereikbaar via Chat, Whatsapp, telefoon of e-mail

Neem gerust contact met ons op als u meer wilt weten.
Wij zijn er van maandag tot vrijdag van 08:00 tot 18:00.

neem contact op