Pechhulpverzekering
vanaf
€ 2,60
Bereken uw voordeel »
Direct afsluiten »

Eenvoudig een
Pechhulpverzekering
vergelijken

Pechhulpverzekering

8.1 (1700 Beoordelingen), 94% beveelt ons aan.Klantbeoordelingen »

De Allianz Global Assistance is ideaal wanneer u regelmatig met de auto of motor onderweg bent. Met deze pechhulpverzekering kunt u rekenen op snelle en professionele hulp, het hele jaar door. En waar u maar wilt. Aanvullende (auto-/motor)verzekeringen zijn niet nodig. Dus u betaalt nooit te veel. Vertrouw net als veel grote automerken op Allianz Global Assistence. Dan verzekert u zich van een zeer complete pechhulp. Al vanaf € 2,60 per maand!

Pechhulpverzekering ook voor de motor

Het is ook mogelijk om Allianz Global Assistance voor de motor af te sluiten. Bovendien is het mogelijk om voor € 22,50 een extra module af te sluiten die het recht geeft om bij defect niet voor een vervangende auto te kiezen, maar voor een vervangende motor. Dit is geldig in de gebieden waarvoor de pechhulpverzekering is afgesloten, zelfs in het buitenland dus! Allianz Global Assistence is de enige aanbieder van pechhulp in Nederland die u deze mogelijkheid biedt.

Wat is het verschil tussen de Pechhulpverzekering met de Wegenwacht en Route Mobiel?

In Nederland zijn er drie grote partijen die de pechhulp aanbieden. De Wegenwacht was jarenlang de enige, maar tegenwoordig zijn er meerdere aanbieders. Hierdoor zijn de prijzen voor deze dienst enorm gedaald.

Grote automerken vertrouwen al jaren op de pechhulp verzekering

Grote, gerenommeerde automerken vertrouwen al sinds jaar en dag op de pechhulpverlening van Allianz Global Assistence. Al 800.000 auto- en motorbezitters in Nederland vertrouwen op hun hulp bij pech. ‘Als Allianz Global Assistence zo groot is, waarom ken ik ze dan niet?’, denkt u wellicht. Dit komt doordat Allianz Global Assistence tot nog toe altijd hulp verleende uit naam van zijn klanten. U zou dus al best eens door Allianz Global Assistence kunnen zijn geholpen zonder dat u het wist. Door deze jarenlange ervaring in hulpverlening bij ongeval en pech, weet Allianz Global Assistence als geen ander wat er moet gebeuren als uw auto of motor er een keer mee ophoudt. Of u nu op weg bent naar uw werk of naar de wintersport in Oostenrijk: Allianz Global Assistence Pechhulp zorgt ervoor dat u weer snel uw reis kunt vervolgen.

Wereldwijd netwerk, dus altijd en overal snelle hulp

Allianz Global Assistence is niet voor niets wereldwijd marktleider in hulpverlening. Die positie danken ze aan een zeer complete en professionele dienstverlening. Zo hebben ze eigen alarmcentrales in 28 landen, met duizenden medewerkers en contracten met universele hulpdiensten, verhuurders en autobedrijven. Ook beschikt Allianz Global Assistence in het buitenland over een eigen vloot van vervangende auto’s. Deze zijn veelal uitgerust met trekhaak en ‘s winters met skibox en winterbanden. En dat is wel zo handig als u tijdens uw vakantie weer snel op weg wilt.

All-in hulpverlening, dus geen aanvullende kosten

Allianz Global Assistence Pechhulp is los af te sluiten en past bovendien bij elke autoverzekering. U bent dus niet verplicht bij Diks.nl een andere (auto)verzekering af te sluiten. Op het moment dat u een Allianz Global Assistance afsluit, kunt u deze tot 1 jaar in de toekomst laten ingaan. De premie zal ook pas in de toekomst worden geïncasseerd. Dit houdt in dat u met een gerust hart uw huidige pechhulpverzekering kunt beëindigen zonder zich zorgen te hoeven maken ongedekt in de auto of op de motor te stappen. Klik hier voor de polisvoorwaarden.

Belangrijk om te weten bij een pechhulpverzekering is dat er altijd vijf wachtdagen zijn. Dus in de eerste vijf dagen na de ingangsdatum is er geen dekking.

 

Meer over de pechhulpverzekering