maastricht

Dit zijn de 5 meest luxe bestemmingen in Limburg

4 oktober 2021

Falco Keiman
Laatst geupdatet: 04-10-2021

Wil je genieten van een luxe verblijf in het mooie Limburg? Een villa Limburg huren behoort zeker tot je mogelijkheden en dat is niet voor niets: deze prachtige provincie heeft tal van luxe vakantiehuizen en maakt het voor jou mogelijk een onvergetelijk verblijf te beleven. Waar kun jij terecht voor een luxe vakantie? Hier lees je alles over de 5 meest luxe bestemmingen in Limburg.

1. Limburgse Heuvelland

Het Limburgse Heuvelland is een van de meest luxe bestemmingen in Limburg: hier verblijf je in een schitterend heuvellandschap en voelt het alsof je in het buitenland bent. Boek hier een luxe villa: vanaf hier ben je in staat het schitterende landschap te gaan ontdekken. Je kunt ook voor een van de vele andere riante verblijven in dit gebied kiezen. Ook een ruim vakantiehuis 10 personen behoort tot jouw mogelijkheden!

2. Maastricht

Een tweede luxe bestemming in Limburg is de stad Maastricht. Hier kun je zeker terecht voor een luxe vakantievilla, maar ook voor leuke appartementen met een zwembad, jacuzzi of sauna. Je bepaalt zelf waar je wilt verblijven: in het hart van de stad of aan de rand, zodat je in alle rust kunt genieten van jouw verblijf.

3. Arcen

Arcen is een plaats in de gemeente Venlo, in het noorden van Limburg. Deze omgeving is niet alleen heel mooi, maar biedt ook tal van leuke activiteiten en bezienswaardigheden. Met een luxe verblijf in deze omgeving kunt je de Kasteeltuinen van Arcen gaan bewonderen of ben je zo in het centrum van Venlo voor een dagje shoppen.

4. Vaalserberg

Met een verblijf in het mooie Vaalserberg geniet je optimaal van een luxe vakantie. Niet alleen jouw vakantiehuis is luxe, maar ook de omgeving is adembenemend: je krijgt er geen genoeg van! Met een huisje in Vaalserberg verblijf je vlakbij het Drielandenpunt. Vanaf hier breng je gemakkelijk een bezoek aan steden in België en Duitsland. Na een dagje genieten kom je weer terug in jouw luxe villa en kun je hier even helemaal ontspannen!

5. Valkenburg

Natuurlijk mag Valkenburg niet ontbreken als het gaat om de meest luxe bestemmingen in Limburg. Deze stad ademt historie en cultuur en is dan ook de ultieme locatie voor een veelzijdige vakantie. Ook op het gebied van luxe zal het je aan niets ontbreken. Je bent heel goed in staat een luxe vakantiehuis in Valkenburg te boeken, zodat je de stad en omgeving vanuit een heerlijk ruim huis kunt gaan ontdekken.

Hoe doen wij het?

thumbs up thumbs down

Vergelijken, verzekeren, ontzorgen

We zijn bereikbaar via Chat, Whatsapp, telefoon of e-mail

Neem gerust contact met ons op als u meer wilt weten.
Wij zijn er van maandag tot vrijdag van 08:00 tot 18:00.

neem contact op