Diks Verzekeringen is in 1970 opgericht door Paul Diks. Met meer dan 45 jaar ervaring willen wij de consument graag op een onafhankelijke manier helpen met het vinden van de beste verzekeringen tegen de laagste premie. In 1990 zijn we begonnen met het aanbieden van de eerste oldtimerverzekeringen en in 1997 hebben we onze website www.diks.nl gelanceerd. Daarmee zijn we een van de eerste aanbieders van online verzekeringen. Inmiddels werken er meer dan 20 mensen bij Diks Verzekeringen.

Werken bij Diks verzekeringen

Bekijk hier al onze openstaande vacatures.

Thuiswinkel Awards 2012

In 2012 heeft Diks verzekeringen de Thuiswinkel publieksprijs gewonnen in de categorie “Financiële dienstverlener” en “Vergelijkingssite”.

Genomineerd voor de Generali AM Innovatieprijs in de categorie “Aanmoedigingsprijs” 2013

Rapport van de jury:

De Occasiongarantie van Diks is een voorbeeld van productontwikkeling waarbij ingespeeld wordt op de toenemende online verkoop van auto’s onder andere tussen particulieren onderling. De verzekering is aanzienlijk goedkoper dan andere alternatieven en kent geen ondergrens in cataloguswaarde.Hiermee boort Diks een nieuwe markt aan.

Werkwijze Diks Verzekeringen

Onafhankelijke tussenpersoon

Wij zijn een onafhankelijke tussenpersoon. Dat houdt in dat we geen financiële verplichtingen of productieverplichtingen hebben aan welke maatschappij dan ook. En dat is een groot voordeel voor u. We zijn namelijk altijd op zoek naar het product met de laagste premie en de beste voorwaarden.

Waarom een verzekering afsluiten via Diks.nl?

Diks.nl heeft sinds 1997 ervaring met het online vergelijken en afsluiten van verzekeringen en bestaat al sinds 1970. Inmiddels hebben al meer dan 60.000 consumenten hun voertuig via Diks.nl verzekerd. Binnen enkele minuten vergelijkt Diks.nl voor u ruim 10 verzekeraars. Bij Diks.nl vind u:

  • Lage prijs
  • Ruim aanbod
  • Niet goed, geld terug! (14 dg)

Bovendien wordt uw aanvraag voor een aanvraag snel beoordeeld, 24 uur per dag, 7 dagen per week. U kan dan direct met een gerust hart verzekerd de weg op. Over uw oude verzekering hoeft u ook geen zorgen te maken, het opzeggen daarvan kan u bij ons direct online regelen.

Toezicht en regulering Diks verzekeringen

Diks verzekeringen voldoet aan alle wettelijke bepalingen van de AFM. Zo beschikken wij over de benodigde vergunningen en diploma’s en zij wij aangesloten bij het klachteninstituut Financiële Dienstverlening ( KIFID).

Ook heeft Diks verzekeringen zich als een van de weinige tussenpersonen aangesloten bij het thuiswinkel keurmerk waarmee u zekerheden wordt geboden op het gebied van aankopen via het internet.

Verwerking van persoonsgegevens zijn bij het College bescherming persoonsgegevens (CBP)

Social media

Natuurlijk zijn wij ook te vinden op social media:

Diks googleplus

Diks linkedin

Diks facebook

diks twitter

 

 

 

 

Verzekeraars ‘onteigenen’ oldtimers
Uit het oldtimeronderzoek 2014 van Diks verzekeringen blijkt dat veel oldtimerverzekeraars oldtimers in beslag mogen nemen ook al wil de rechtmatige eigenaar het voertuig niet afstaan. Dit vloeit »
Evenementenregeling voor oldtimers
Heeft u een oldtimer van 15 jaar en ouder waarvan het kenteken is geschorst? Dat kunt u zich aanmelden voor de evenementenregeling. »
Grote prijsverschillen oldtimerverzekering
De verzekeringspremies voor oldtimers verschillen enorm. Dat blijkt uit een onderzoek van vergelijkingssite Diks.nl. ?Ondanks de relatief lage premie voor een oldtimerverzekering zijn besparingen tot »
Oldtimerregeling helaas definitief
Ondanks het feit dat de Raad van State de oldtimerregeling onduidelijk, veel te gecompliceerd en niet uitvoerbaar acht, ondanks de tegengeluiden van brancheverenigingen en de maatschappij en ondanks »
Kostenstijging oldtimerbezit 1200%?
Op Prinsjesdag 2013 kwam er duidelijkheid met betrekking tot het belastingplan 2014. De gemiddelde oldtimerliefhebber wordt daar niet vrolijk van. De eerder dit jaar voorgestelde oldtimerregeling »
Het komt geregeld voor dat men een bromfiets verkoopt en het kentekenbewijs niet laat overschrijven op naam van de koper. Vaak worden alle papieren gewoon meegegeven aan de koper van de bromfiets »
Wanneer u betrokken raakt bij een ongeval met een voertuig kan er al snel sprake zijn van letsel. Bij letsel denken de meeste mensen direct aan smartengeld maar onder letselschade kan nog veel meer »
Daar waar de schadevrije jaren van de autoverzekering inmiddels moeiteloos door verzekeraars kunnen worden ingezien en overgenomen dankzij het Roy-Data systeem; ofwel de landelijke elektronische »
Er is een kans dat u in uw leven ??n of meerdere keren voor langere tijd arbeidsongeschikt raakt. Het kan fijn zijn om u hiertegen te verzekeren met een goede arbeidsongeschiktheidsverzekering. »
Premie- alert van Allsecur te kort door de bocht
Allsecur heeft onlangs de "premie alert" ingevoerd. Klanten met een WA-Casco dekking (All-Risk) krijgen een alert zodra de auto 6 jaar oud wordt, omdat het volgens Allsecur op dat moment voordeliger »
[iframe http://diensten.voogd.com/portal/index.asp?07553-9GP-JVLFN-VSSH 800 2000] »
Functieomschrijving Supervisor Front Office - verzekeringen:Ben jij in het bezit van je WFT basis en schade particulier en weet jij je collega`s te inspireren en motiveren? Weet jij de juiste »
[columns count='1' top='5'] [column_item]Verzeker uw Canta Al vanaf € 113,- per jaar [phone]Bereken uw voordeel » » Direct afsluiten[/phone] [notphone]Bereken uw voordeel » » Direct »

 

Rechtstreekse telefoonnummers

Afdeling Offerte:
030-2192094.

Afdeling Schade:
030-2192098.

Afdeling financiën:
030-2192095.

Bezoekadres
Alleen op afspraak
Swammerdamweg 8
3401 MP IJsselstein (routebeschrijving)

Postadres
Postbus 63
3400 AB IJsselstein