Diks Verzekeringen is in 1970 opgericht door Paul Diks. Met meer dan 40 jaar ervaring willen wij de consument graag op een onafhankelijke manier helpen met het vinden van de beste verzekeringen tegen de laagste premie. In 1990 zijn we begonnen met het aanbieden van de eerste oldtimerverzekeringen en in 1997 hebben we onze website www.diks.nl gelanceerd. Daarmee zijn we een van de eerste aanbieders van online verzekeringen. Inmiddels werken er meer dan 30 mensen bij Diks Verzekeringen.

Thuiswinkel Awards 2012

In 2012 heeft Diks verzekeringen de Thuiswinkel publieksprijs gewonnen in de categorie “Financiële dienstverlener” en “Vergelijkingssite”.

Genomineerd voor de Generali AM Innovatieprijs in de categorie “Aanmoedigingsprijs” 2013

Rapport van de jury:

De Occasiongarantie van Diks is een voorbeeld van productontwikkeling waarbij ingespeeld wordt op de toenemende online verkoop van auto’s onder andere tussen particulieren onderling. De verzekering is aanzienlijk goedkoper dan andere alternatieven en kent geen ondergrens in cataloguswaarde. Hiermee boort Diks een nieuwe markt aan. 

Werkwijze Diks Verzekeringen

Onafhankelijke tussenpersoon

Wij zijn een onafhankelijke tussenpersoon. Dat houdt in dat we geen financiële verplichtingen of productieverplichtingen hebben aan welke maatschappij dan ook. En dat is een groot voordeel voor u. We zijn namelijk altijd op zoek naar het product met de laagste premie en de beste voorwaarden.

Waarom een verzekering afsluiten via Diks.nl ?

Diks.nl heeft ruim 12 jaar ervaring met het online vergelijken en afsluiten van verzekeringen en bestaat al sinds 1970. Inmiddels hebben al meer dan 60.000 consumenten hun voertuig via Diks.nl verzekerd. Binnen enkele minuten vergelijkt Diks.nl voor u ruim 10 verzekeraars. Bij Diks.nl vind u:

  • Lage prijs
  • Ruim aanbod
  • Niet goed, geld terug! (14 dg)

Bovendien wordt uw aanvraag voor een aanvraag snel beoordeeld, 24 uur per dag, 7 dagen per week. U kan dan direct met een gerust hart verzekerd de weg op. Over uw oude verzekering hoeft u ook geen zorgen te maken, het opzeggen daarvan kan u bij ons direct online regelen.

Toezicht en regulering Diks verzekeringen

Diks verzekeringen voldoet aan alle wettelijke bepalingen van de AFM. Zo beschikken wij over de benodigde vergunningen en diploma’s en zij wij aangesloten bij het klachteninstituut Financiële Dienstverlening ( KIFID).

Ook heeft Diks verzekeringen zich als een van de weinige tussenpersonen aangesloten bij het thuiswinkel keurmerk waarmee u zekerheden wordt geboden op het gebied van aankopen via het internet.

Verwerking van persoonsgegevens zijn bij het College bescherming persoonsgegevens (CBP)

Social media

Natuurlijk zijn wij ook te vinden op social media:


Diks googleplus


Diks linkedin


Diks facebook


diks twitter

 

 

 

 

Verzekeraars ‘onteigenen’ oldtimers
Uit het oldtimeronderzoek 2014 van Diks verzekeringen blijkt dat veel oldtimerverzekeraars oldtimers in beslag mogen nemen ook al wil de rechtmatige eigenaar het voertuig niet afstaan. Dit vloeit »
Evenementenregeling voor oldtimers
Heeft u een oldtimer van 15 jaar en ouder waarvan het kenteken is geschorst? Dat kunt u zich aanmelden voor de evenementenregeling. »
Grote prijsverschillen oldtimerverzekering
De verzekeringspremies voor oldtimers verschillen enorm. Dat blijkt uit een onderzoek van vergelijkingssite Diks.nl. “Ondanks de relatief lage premie voor een oldtimerverzekering zijn besparingen tot »
Oldtimers worden nog veel via de traditionele wegen aan de man gebracht: via het netwerk van bekenden, de dagbladen en oldtimerkrantjes, en via mond-tot-mondreclame. »
Uitbouwen LPG installatie kan oldtimerbezitter € 26.000,00 besparen
Inmiddels moge duidelijk zijn dat de oldtimerliefhebber in 2014 een forse kostenpost voor de kiezen heeft gekregen door de nieuwe oldtimerregeling en het (gedeeltelijk) afschaffen van de vrijstelling »
Wanneer u betrokken raakt bij een ongeval met een voertuig kan er al snel sprake zijn van letsel. Bij letsel denken de meeste mensen direct aan smartengeld maar onder letselschade kan nog veel meer »
Daar waar de schadevrije jaren van de autoverzekering inmiddels moeiteloos door verzekeraars kunnen worden ingezien en overgenomen dankzij het Roy-Data systeem; ofwel de landelijke elektronische »
Er is een kans dat u in uw leven één of meerdere keren voor langere tijd arbeidsongeschikt raakt. Het kan fijn zijn om u hiertegen te verzekeren met een goede arbeidsongeschiktheidsverzekering. »
Rijden zonder APK en wegenbelasting? Het kan!
Met een personenauto rijden zonder de APK verplichting en zonder wegenbelasting betalen? Het kan maar voor hoelang nog?Door het voertuig de downtunen, op een lagere snelheid te laten keuren en 25 »
Premie- alert van Allsecur te kort door de bocht
Allsecur heeft onlangs de “premie alert” ingevoerd. Klanten met een WA-Casco dekking (All-Risk) krijgen een alert zodra de auto 6 jaar oud wordt, omdat het volgens Allsecur op dat moment voordeliger »
Grote prijsverschillen oldtimerverzekering
De verzekeringspremies voor oldtimers verschillen enorm. Dat blijkt uit een onderzoek van vergelijkingssite Diks.nl. “Ondanks de relatief lage premie voor een oldtimerverzekering zijn besparingen tot »
Diks Verzekeringen genomineerd voor Generali AM Innovatieprijs 2013
Persbericht: IJsselstein 12 september 2013Dit  jaar wordt de Generali AM Innovatieprijs voor de achtste keer uitgereikt. Dit jaar blijken de meeste inzendingen ooit te zijn ingestuurd, en al zijn »
Oldtimerbezitters zwaar gedupeerd
Het wordt oldtimerbezitters de laatste tijd niet gemakkelijk gemaakt en het hobbyplezier zal waarschijnlijk alleen nog maar afnemen. De verzekeringsmaatschappijen verhogen immers drastisch de premies »
50% minder wanbetalers door mail en sms!
Donderdag 27 juni 2013 PERSBERICHT Betalingsherinneringen per post worden nogal eens genegeerd door de verzekeringsnemer die de premie niet (tijdig) heeft voldaan. Diks.nl herinnert haar klanten »
De social media-actie ‘Mijn Eerste Auto’ van Diks verzekeringen is een groot succes gebleken. De marketingactie heeft in totaal 1.560.000 Nederlanders bereikt. Deelnemers konden t/m 21 december via »

 

Rechtstreekse telefoonnummers

Afdeling Schade:
030-2192098

Afdeling Offerte:
030-2192094

Afdeling financiën:
030-2192095

Bezoekadres
Alleen op afspraak
Swammerdamweg 8
3401 MP IJsselstein (routebeschrijving)

Postadres
Postbus 63
3400 AB IJsselstein