Diks Verzekeringen is in 1970 opgericht door Paul Diks. Met meer dan 45 jaar ervaring willen wij de consument graag op een onafhankelijke manier helpen met het vinden van de beste verzekeringen tegen de laagste premie. In 1990 zijn we begonnen met het aanbieden van de eerste oldtimerverzekeringen en in 1997 hebben we onze website www.diks.nl gelanceerd. Daarmee zijn we een van de eerste aanbieders van online verzekeringen. Inmiddels werken er meer dan 20 mensen bij Diks Verzekeringen.

Werken bij Diks verzekeringen

Bekijk hier al onze openstaande vacatures.

Thuiswinkel Awards 2012

In 2012 heeft Diks verzekeringen de Thuiswinkel publieksprijs gewonnen in de categorie “Financiële dienstverlener” en “Vergelijkingssite”.

Genomineerd voor de Generali AM Innovatieprijs in de categorie “Aanmoedigingsprijs” 2013

Rapport van de jury:

De Occasiongarantie van Diks is een voorbeeld van productontwikkeling waarbij ingespeeld wordt op de toenemende online verkoop van auto’s onder andere tussen particulieren onderling. De verzekering is aanzienlijk goedkoper dan andere alternatieven en kent geen ondergrens in cataloguswaarde.Hiermee boort Diks een nieuwe markt aan.

Werkwijze Diks Verzekeringen

Onafhankelijke tussenpersoon

Wij zijn een onafhankelijke tussenpersoon. Dat houdt in dat we geen financiële verplichtingen of productieverplichtingen hebben aan welke maatschappij dan ook. En dat is een groot voordeel voor u. We zijn namelijk altijd op zoek naar het product met de laagste premie en de beste voorwaarden.

Waarom een verzekering afsluiten via Diks.nl?

Diks.nl heeft sinds 1997 ervaring met het online vergelijken en afsluiten van verzekeringen en bestaat al sinds 1970. Inmiddels hebben al meer dan 60.000 consumenten hun voertuig via Diks.nl verzekerd. Binnen enkele minuten vergelijkt Diks.nl voor u ruim 10 verzekeraars. Bij Diks.nl vind u:

  • Lage prijs
  • Ruim aanbod
  • Niet goed, geld terug! (14 dg)

Bovendien wordt uw aanvraag voor een aanvraag snel beoordeeld, 24 uur per dag, 7 dagen per week. U kan dan direct met een gerust hart verzekerd de weg op. Over uw oude verzekering hoeft u ook geen zorgen te maken, het opzeggen daarvan kan u bij ons direct online regelen.

Toezicht en regulering Diks verzekeringen

Diks verzekeringen voldoet aan alle wettelijke bepalingen van de AFM. Zo beschikken wij over de benodigde vergunningen en diploma’s en zij wij aangesloten bij het klachteninstituut Financiële Dienstverlening ( KIFID).

Ook heeft Diks verzekeringen zich als een van de weinige tussenpersonen aangesloten bij het thuiswinkel keurmerk waarmee u zekerheden wordt geboden op het gebied van aankopen via het internet.

Verwerking van persoonsgegevens zijn bij het College bescherming persoonsgegevens (CBP)

Social media

Natuurlijk zijn wij ook te vinden op social media:

Diks googleplus

Diks linkedin

Diks facebook

diks twitter

 

 

 

 

Na overlijden kun je de verzekeringen van de overledene opzeggen, maar de autoverzekering is een ander verhaal. De auto moet namelijk wel verzekerd blijven. Wat zijn de mogelijkheden?De »
Je komt niet zomaar in aanmerking voor een goedkope oldtimerverzekering. De auto moet aan verschillende voorwaarden voldoen. Ook voor de vrijstelling van motorrijtuigenbelasting bij oldtimers gelden »
Auto’s die onder de definitie oldtimer vallen zijn goedkoop te verzekeren. De jaarpremie wijkt sterk af van de premie die je gewend bent te betalen voor de auto die je dagelijks gebruikt. Wat wij »
Het verzekeren moet steeds eenvoudiger. De laatste jaren hebben verzekeraars het taalgebruik in polisvoorwaarden al vereenvoudigd. Toch kunnen ze niet voorkomen dat het nog steeds lastig leesbaar is »
[columns count='3' top='20'] [column_item span='2'] De premie voor de autoverzekering is in één jaar tijd sterk gestegen. Vooral jongeren voelen de pijn. Zij hebben een premieverhoging van »
Na overlijden kun je de verzekeringen van de overledene opzeggen, maar de autoverzekering is een ander verhaal. De auto moet namelijk wel verzekerd blijven. Wat zijn de mogelijkheden?De »
Je komt niet zomaar in aanmerking voor een goedkope oldtimerverzekering. De auto moet aan verschillende voorwaarden voldoen. Ook voor de vrijstelling van motorrijtuigenbelasting bij oldtimers gelden »
[columns count='1' top='5'] [column_item]Verzeker een koeriersauto Al vanaf € 91,- per maand [phone]Bereken uw voordeel » Direct afsluiten »[/phone] [notphone]Bereken uw voordeel »

 

Rechtstreekse telefoonnummers

Afdeling Offerte:
030-2192094.

Afdeling Schade:
030-2192098.

Afdeling financiën:
030-2192095.

Bezoekadres
Alleen op afspraak
Swammerdamweg 8
3401 MP IJsselstein (routebeschrijving)

Postadres
Postbus 63
3400 AB IJsselstein