Veelgestelde vragen bij een opstalverzekering

Is alle productinformatie op de website volledig of zijn er kleine lettertjes?

Op de verschillende pagina’s op onze website proberen we u zo helder mogelijk uitleg te geven over onze producten. We geven hier ook zoveel mogelijk de mitsen en maren van de producten weer. Ook hebben we per product de veelgestelde vragen voor u op een rij gezet. Hiermee proberen we u zoveel mogelijk informatie te verstrekken over de producten die wij aanbieden.

Wij werken samen met meerdere verzekeraars, die ieder hun eigen voorwaarden hanteren voor de verschillende producten. Hier kunnen behoorlijke verschillen in zitten. We willen benadrukken dat u altijd de polis dient te raadplegen, met daarop de eventuele clausules en voorwaarden. Deze zijn altijd leidend.

Hieronder vindt u de meest gestelde vragen. Komt u er niet uit? Neem dan contact met ons op via Chat, WhatsApp of Messenger.

Wat is onderverzekering?

Wanneer u zich aan het verdiepen bent in verzekeringen, zult u vaak verhalen tegenkomen van mensen die dubbel verzekerd blijken te zijn. Niet alleen dubbele verzekeringen is iets waar u goed op moet letten. U moet ook opletten dat u niet onderverzekerd bent. Als u onderverzekerd bent, krijgt u bij schade namelijk nooit het hele bedrag uitgekeerd. Lees meer over onderverzekering.

Wat is een herbouwwaardemeter

De herbouwwaarde is het bedrag dat nodig is om uw woning opnieuw op te bouwen, op dezelfde plek en manier. De herbouwwaarde van een woning is over het algemeen een stuk lager dan de prijs waar de woning voor is gekocht. lees meer over een herbouwaardemeter.