Wat is de betekenis van opstalverzekering?

Een opstalverzekering is wellicht niet het eerste waar u aan denkt als u een woning koopt. En toch is dit één van de belangrijkste verzekeringen om af te sluiten. Een woning is namelijk een grote investering. Wellicht wel de grootste uitgave die u ooit in uw leven doet. En aan grote investeringen kleven risico’s…

Wanneer er bijvoorbeeld brand uitbreekt kan deze investering ineens weggevaagd zijn. Alsof dat nog niet erg genoeg is, lopen de kosten voor het herbouwen hoog op. Vaak kunt u dit niet gelijk betalen. Daarom hebben we de opstalverzekering: deze dekt de herbouwwaarde van uw woning.

Wat zijn de voordelen van een opstalverzekering?

Het afsluiten van een opstalverzekering brengt verschillende voordelen met zich mee. Deze lichten we hieronder toe.

Zekerheid

Een opstalverzekering geeft u zekerheid. Gaat er iets mis met uw woning? Dan lopen de kosten voor u persoonlijk niet te hoog op.

Kosten

Een opstalverzekering hoeft zeker niet duur te zijn. Helemaal niet in vergelijking tot de werkelijke kosten van het herbouwen van uw woning. Om die reden is het zeker de moeite waard een opstalverzekering af te sluiten.

Wanneer een opstalverzekering afsluiten?

Heeft u een huis gekocht? Dan is het altijd verstandig om een opstalverzekering af te sluiten. U wilt namelijk niet dat er iets gebeurt en u vervolgens de volledige kosten voor herbouw draagt.

Sluit uw opstalverzekering af bij Diks Verzekeringen: eenvoudig en betaalbaar

Heeft u nog geen opstalverzekering? Sluit deze dan eenvoudig af bij Diks Verzekeringen. Bij Diks krijgt u altijd de meest volledige verzekeringen voor de meest voordelige prijs. Heeft u vragen over onze opstalverzekering of andere verzekeringen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Onze klantenservice helpt en adviseert u graag.

Klanten over Diks verzekeringen

klantenvertellenMogelijk gemaakt door klantenvertellen.nl
8.1
Gemiddelde score
Gebaseerd op 3240 reviews
16-12-2020
Jurjen
Een andere verzekering voor onze caravan gevonden bij Diks Verzekeringen. Een duidelijk en snel overzicht van de diverse opties. Een snelle reactie met alle bescheiden. Prima in line geregeld allemaal. En dikke pluim voor Diks Verzekeringen als teken van onze tevredenheid.
19-11-2020
Robert
Alles wijst zichzelf, duidelijk en overzichtelijk in gebruik.
31-08-2020
Marc
Medewerker begreep het meteen en stuurde gelijk een scherpe offerte toe!

Bereken direct de premie voor een opstal

Hoe doen wij het?

Laatst geüpdatet: 17-12-2019

Vergelijken, verzekeren, ontzorgen

We zijn bereikbaar via Chat, Whatsapp, telefoon of e-mail

Neem gerust contact met ons op als u meer wilt weten.
Wij zijn er vandaag tot 18:00

neem contact op