Verzeker je oldtimer motor
Al vanaf
€ 2,-
per maand
Bereken uw voordeel »
» Direct afsluiten
 

Vergelijk eenvoudig een
Oldtimer motorverzekering
in 5 minuten

Oldtimer motorverzekering

8.1 (1700 Beoordelingen), 94% beveelt ons aan.Klantbeoordelingen »
Wanneer u een oldtimer motorverzekering wilt afsluiten zijn er verschillende mogelijkheden. Motoren vanaf 20 jaar en ouder kunnen op een oldtimer motorverzekering worden afgesloten. Als u de motor alleen in de zomermaanden gebruikt, is het mogelijk om de motorverzekering af te sluiten met een winterstopdekking. Schade die is ontstaan door rijden is dan niet gedekt, maar wel de schade door brand of diefstal vanuit een schuur of garage. Deze winterstopdekking is meestal van 15 december tot 1 maart. Bij het afsluiten van uw motorverzekering kunt u aangeven wat u wilt.

Goedkoopste oldtimer motorverzekering online vergelijken!

Op zoek naar een goedkope oldtimer motorverzekering? Dan zit u bij Diks Verzekeringen goed. Wij vergelijken de premie van diverse verzekeraars. Zo hebben wij voor u altijd een oldtimer motorverzekering tegen een zeer lage premie.

Wanneer u een motor heeft moet u die verplicht verzekeren tegen wettelijke aansprakelijkheid. Dit is de basisdekking. Daarnaast is de dekking van een oldtimer motorverzekering uit te breiden.

Maak nu online een vergelijking voor uw oldtimer motorverzekering. Het is ook mogelijk om direct een verzekering af te sluiten voor uw oldtimer motor.

Voorwaarden oldtimer motorverzekering

De voorwaarden van een oldtimer motorverzekering lijken die op een reguliere oldtimerverzekering voor personenauto’s. U dient de motor hobbymatig te gebruiken en een ander voertuig te hebben voor het dagelijks gebruik.

Kenteken op naam? Motor verzekeren!

Tip: Staat eenmaal het kentekenbewijs op uw naam, dan bent u vanaf diezelfde dag verplicht de motor te verzekeren. Het maakt daarbij niet uit of de motor in de schuur staat of dat u ermee gaat rijden. Wanneer u de motor niet wilt verzekeren, dan moet u het kentekenbewijs schorsen. Dit kan bij de TNT-kantoren.