Voogd & Voogd biedt 10% korting op autoverzekeringen

22 november 2012

Voogd & Voogd biedt 10% korting op autoverzekeringenIn december biedt Voogd & Voogd 10% korting op autoverzekeringen van onder andere Allianz, ASR, Avéro, Delta Lloyd, Generali, London, Nationale-Nederlanden, Reaal en de huismerken van Voogd & Voogd vallen ook onder de actie. De actie wordt ingezet om verzekeraars te laten zien dat de tussenpersoon ook kortingsacties kan doorvoeren.

“We willen laten zien dat wij als intermediair ook een aantrekkelijke korting kunnen geven op autoverzekeringen. De feestmaand december is daar bij uitstek geschikt voor.” Geeft Voogd & Voogd-directeur Bas de Voogd aan.

De Voogd wijst er ook op dat het steeds minder gelijk op gaat tussen verzekeraars en tussenpersonen. Verzekeraars houden hun prijzen via het directe kanaal steeds vaker lager dan via tussenpersonen. De Voogd: “Ik begrijp best dat verzekeraars geen ruimte hebben om flinke kortingen te geven. Er is eerder sprake van prijsstijgingen. Aan de andere kant is het ook een strategische keuze om scherper in te zetten op het directe kanaal en daarin scherper aan de wind te zeilen dan via het intermediair.”

Verzekering afsluiten

Online via Diks Verzekeringen een autoverzekering afsluiten Van Voogd & Voogd Verzekeringen of een andere verzekeringsmaatschappij? Maak hier een vrijblijvende premieberekening.