Meer dan 900.00 Jeeps teruggeroepen door Chrysler

15 november 2012

Meer dan 900.00 Jeeps teruggeroepen door ChryslerAutofabrikant Chrysler heeft wereldwijd meer dan 900.000 Jeeps teruggeroepen vanwege problemen met de airbags. Tijdens het rijden kunnen de airbags onverwacht activeren.

De problemen doen zich voor bij modellen Grand Cherokee en Liberty die tussen 2002 en 2004 zijn gebouwd. Volgens de fabrikant gaat het zowel om de airbags aan de voorkant van de Jeeps, als die aan de zijkant van de auto’s. Ook zijn er problemen met de gordelspanners.

Wat moet u doen

Alle geregistreerde eigenaren zullen door Chrysler op de hoogte gesteld worden van de problemen. Zij kunnen de auto’s daarna gratis bij de dealer laten repareren. De oproep is gedaan aan eigenaren van bijna 745.000 auto’s in de VS, bijna 50.000 in Canada, bijna 22.000 in Mexico en meer dan 100.000 buiten Noord-Amerika.

Volgens Chrysler zijn er tot nu toe geen ernstige ongelukken gebeurd door het plotselinge openspringen van de airbags, maar zijn in 81 gevallen wel mensen lichtgewond geraakt.

Verzekering afsluiten

Online via Diks Verzekeringen een autoverzekering met een aanvullende schadeverzekering voor inzittenden afsluiten? Wanneer u meer informatie zoekt over een autoverzekering of direct de premie wenst te vergelijken klik hier.

Bron: Automobielmanagement

Winnaar

Thuiswinkel awards voor Diks verzekeringen

7.6

Beoordeling

Diks Verzekeringen heeft meer dan 199 beoordelingen bij klantenvertellen.nl. 88% beveelt ons aan met een gemiddeld cijfer van: 7.6 voor een autoverzekering.

Rating

Uw auto winterklaar

Hoe maakt u uw auto winterklaar?

Het zal u wellicht niet zijn ontgaan; De dagen worden in snel tempo korter....

Lees meer
Inzittendenverzekering autogordel

Lagere uitkering na ongeval voor inzittenden zonder autogordel

Bij de meeste autoverzekeringen is het mogelijk om een schadeverzekering voor inzittenden af te...

Lees meer
All-Risk autoverzekering

De All-Risk autoverzekering is toch altijd de beste keuze?

De All-Risk autoverzekering biedt de ruimste dekking, maar is natuurlijk ook de duurste polis....

Lees meer

Vergelijk online de premie van uw autoverzekeringen!