Gratis volle tank voor motorrijders

2 november 2012

Gratis volle tank voor motorrijdersZondag had het Noord-Hollandse Uitdam iets speciaals, gratis een volle tank benzine voor motorrijders.

Op deze laatste dag van de herfstvakanties maakten veel motorrijders nog een laatste trip op hun motor, voordat deze de winterstalling ingaat. Om de nieuwe vrijetijdsseizoen in maart goed in te gaan en opstartperikelen te voorkomen is het van belang dat motorrijders nu voorzorgsmaatregelen nemen. Eén van deze maatregelen is de motor stallen met een volle tank.

Waarom een gratis volle tank

Een volle tank is van belang bij een motor om de corrosie en andere ongewenste verschijnselen te voorkomen. Denk hierbij aan; condensvorming, verkoling van de verbrandingsruimte en verharsing van de carburateurs. Om deze en andere tips onder de aandacht te brengen bij motorrijders, stonden speciale ‘benzinebabes’ van vrijetijdsverzekeraar Europeesche Verzekeringen motorrijders op te wachten in Uitdam. Naast veel informatie kregen de motorrijders ook gratis een volle tank benzine mee.

Verzekering afsluiten

Wenst u uw motor voordelig te verzekeren? Wanneer u meer informatie zoekt over een motorverzekering of direct de premie wenst te vergelijken, kunt u online via Diks verzekeringen een motorverzekering vergelijken.

 

Winnaar

Thuiswinkel awards voor Diks verzekeringen

7.8

Beoordeling

Diks Verzekeringen heeft meer dan 19 beoordelingen bij klantenvertellen.nl. 100% beveelt ons aan met een gemiddeld cijfer van: 7.8 voor een motorverzekering.

Rating

Hoe kiest u de beste motorverzekering tegen de laagste premie?

U kunt verschillende verzekeraars bellen om de premie voor de motorverzekering op te vragen....

Lees meer

Let op motorrijders, de zomer komt er weer aan

Langzaam maar zeker begint het buiten warmer te worden, de zon gaat vaker schijnen:...

Lees meer

Bereken direct de premie van uw motorverzekering!