Gratis volle tank voor motorrijders

2 november 2012

Gratis volle tank voor motorrijdersZondag had het Noord-Hollandse Uitdam iets speciaals, gratis een volle tank benzine voor motorrijders.

Op deze laatste dag van de herfstvakanties maakten veel motorrijders nog een laatste trip op hun motor, voordat deze de winterstalling ingaat. Om de nieuwe vrijetijdsseizoen in maart goed in te gaan en opstartperikelen te voorkomen is het van belang dat motorrijders nu voorzorgsmaatregelen nemen. Eén van deze maatregelen is de motor stallen met een volle tank.

Waarom een gratis volle tank

Een volle tank is van belang bij een motor om de corrosie en andere ongewenste verschijnselen te voorkomen. Denk hierbij aan; condensvorming, verkoling van de verbrandingsruimte en verharsing van de carburateurs. Om deze en andere tips onder de aandacht te brengen bij motorrijders, stonden speciale ‘benzinebabes’ van vrijetijdsverzekeraar Europeesche Verzekeringen motorrijders op te wachten in Uitdam. Naast veel informatie kregen de motorrijders ook gratis een volle tank benzine mee.

Verzekering afsluiten

Wenst u uw motor voordelig te verzekeren? Wanneer u meer informatie zoekt over een motorverzekering of direct de premie wenst te vergelijken, kunt u online via Diks verzekeringen een motorverzekering vergelijken.

 

Winnaar

Thuiswinkel awards voor Diks verzekeringen

8.2

Beoordeling

Diks Verzekeringen heeft meer dan 26 beoordelingen bij klantenvertellen.nl. 100% beveelt ons aan met een gemiddeld cijfer van: 8.2 voor een motorverzekering.

Rating

Motorrijden-in-de-winter

Motorrijden in de winter

Het jaar 2018 is voor motorrijdend Nederland een goed jaar geweest. Het zachte weer...

Lees meer

Mag u met de motor langs de file rijden?

Met de motor de afstand van uw huis naar het werk overbruggen geeft minder...

Lees meer

Een motor importeren. Waar let u op en wanneer verzekert u deze?

Een motor in het buitenland kopen en vervolgens naar Nederland importeren kan interessant zijn....

Lees meer

Bereken direct de premie van uw motorverzekering!