Gratis uw schade laten verhalen door 112schade.nl

8 februari 2013

WA
Is uw auto alleen WA verzekerd, dan wordt de schade die u toebrengt aan anderen uitgekeerd door uw verzekeraar. De schade aan uw eigen auto is met deze dekking echter niet verzekerd. Wordt u aangereden door een ander en lijdt u daardoor schade, dan dient u dus zelf actie te ondernemen om de schade vergoed te krijgen. Gelukkig kunt u sinds kort een beroep doen op de gratis verhaalservice van 112schade.nl

All-Risk
Is uw auto all-risk verzekerd, dan keert de verzekeraar de voertuigschade aan u uit, en zal deze vervolgens proberen te verhalen op (de maatschappij van) de tegenpartij.
Het is echter nog maar de vraag of en in hoeverre uw persoonlijke schade (eigen risico, autohuur, letsel etc.) in de verhaalsactie wordt meegenomen.
Meestal niet namelijk, en wordt u hiervoor doorverwezen naar uw rechtsbijstandverzekering.
Heeft u geen rechtsbijstandverzekering afgesloten, dan zult u toch weer zelf de nodige actie moeten ondernemen om de schade vergoed te krijgen. Ook in dit geval staat 112schade.nl u gratis bij.

Gratis verhaalservice 112schade.nl
Het probleem bij het zelf te moeten ondernemen van de verhaalsactie is, dat u geen idee heeft waar u moet beginnen en welke wegen u kunt bewandelen omdat de zo noodzakelijke kennis u ontbreekt.
112schade.nl beschikt wel over de kennis en kunde om uw materiële en / of letselschade voor u te verhalen. Omdat de kosten van de verhaalsactie gedeclareerd worden bij de verzekeraar van de tegenpartij is de service van 112schade.nl voor u volledig kosteloos. Er zitten geen addertjes onder het gras.

Aanvullende gratis diensten 112schade.nl
De service van 112schade.nl gaat echter verder dan alleen de verhaalservice.
Zo krijgt u bijvoorbeeld een gratis vervangende auto tijdens de reparatie van uw eigen auto.
Kunt u de reparatie niet direct voldoen, dan wordt deze voorgeschoten. Tevens heeft u als klant 24/7 inzicht in uw digitale schadedossier en bent u altijd op de hoogte van de voortgang van de schade afwikkeling. Om gebruik te kunnen maken van de service van 112schade.nl maakt het niet uit bij welke maatschappij of via tussenpersoon u uw auto heeft verzekerd, deze service is voor iedereen gratis toegankelijk!

Heeft u schade in het verkeer?

Gebruik dan de Schade App, want met deze app heeft u geen schadeformulier meer nodig. U regelt alles van schade foto’s tot aan de verzekeraar in één keer in Nederland en Europa.

Download direct:

leaseauto

Wat heeft de private leaseauto met de hypotheek te maken?

Bent u van plan privé een leaseauto aan te schaffen en in de komende...

Lees meer
woning-verduurzamen

Extra lenen voor duurzaamheid?

Heeft u al een spaarpotje voor het verduurzamen van uw woning? Waarschijnlijk niet..

Lees meer
woz-waarde

Wat is de nieuwe WOZ-waarde van uw woning?

In de afgelopen periode heeft elke eigenaar van een woning met of zonder hypotheek...

Lees meer

Vergelijk online de premie van uw autoverzekering!