Auto eigenaren Haren niet de dupe van rellen

29 september 2012

Auto eigenaren Haren niet de dupe van rellenAuto eigenaren in Haren worden niet de dupe van de rellen. Het Verbond van Verzekeraars wil autobezitters in Haren die slachtoffer zijn geworden van vandalisme geruststellen.

Normaal is het claimen van vandalisme op een autoverzekering heel lastig. Dit komt omdat een schadevergoeding bij vandalisme fraudegevoelig is. Men dient dan te kunnen aantonen dat er sprake is van vandalisme.

Rellen Haren

Vaak raakt men schadevrije jaren kwijt wanneer zij een claim indienen voor vandalisme. Doordat ze niet kunnen aantonen dat het om vandalisme gaat. In het geval van de rellen in Haren ligt dit anders. In Haren is dat natuurlijk een uitgemaakte zaak , stelt het Verbond van Verzekeraars. De slachtoffers van vandalisme hoeven dus niet te vrezen dat zij tweemaal de dupe zullen worden van het gedrag van vandalen.

Verzekering afsluiten

Online via Diks Verzekeringen een autoverzekering afsluiten? Klik hier wanneer u meer informatie zoekt over een autoverzekering of direct de premie wenst te vergelijken.

Bron: Telegraaf.nl