Overname gehele portefeuille Logisch verzekerd door Diks

9 juni 2020

Annelot Baardemans
Laatst geupdatet: 26-11-2020

Eerder dit jaar konden we u melden dat Diks Verzekeringen een deel van de verzekeringsportefeuille van Logisch Verzekerd heeft overgenomen. Dit betrof de auto- en bestelautoverzekeringen.

De verzekeringsmarkt is constant in beweging en met name de laatste jaren sterk aan het veranderen. Om uw verzekeringsbelangen en de kwaliteit van dienstverlening zowel nu als in de toekomst te kunnen waarborgen heeft Logisch Verzekerd de keuze gemaakt om zijn gehele verzekeringsportefeuille per 1 juni 2020 over te dragen aan Diks Verzekeringen.

Diks Verzekeringen, opgericht in 1970, is sinds 1997 al actief in het online vergelijken van verzekeringen. Wij zijn geen verzekeraar maar vergelijken verzekeringen. Bij ons worden verzekeringen onafhankelijk vergeleken op prijs én kwaliteit. Ons streven is om u verzekerd te krijgen tegen de beste premie en voorwaarden. Daarbij maken wij verzekeren voor u duidelijk, gemakkelijk en snel.

Bij Diks vinden we persoonlijk advies en service heel belangrijk. Verzekeren moet eenvoudig en duidelijk zijn. Heeft u een keer schade of pech? Dan streven wij ernaar om dit snel en naar volle tevredenheid voor u op te lossen. Kijk voor meer info op diks.nl