Autotaalglas lanceert binnenkort verzekeringsapp

17 april 2013

Vrijdag 29 maart 2013

Binnenkort gaat Autotaalglas een nieuwe verzekeringsapp lanceren. ‘Mijn verzekering’ wordt de naam van de nieuwe app die verzekeringsadviseurs en volmachten met hun eigen bedrijfslogo kunnen inzetten voor hun klanten. De verzekeringsapp is volledig gericht op verzekeringen die te maken hebben met mobiliteit, zoals de reis- en autoverzekering. Verzekerden kunnen de app straks gratis downloaden.

Nieuwe app is persoonlijk communicatieplatform

Frans van Berkel, salesmanager van Autotaalglas, geeft aan dat de nieuwe app een persoonlijk communicatieplatform voor verzekeringsadviseurs en hun klanten biedt. Zo zegt hij dat verzekeringsadviseurs en volmachten hun klantgegevens zelf eenvoudig kunnen uploaden in een beveiligde internetomgeving. Op deze manier kunnen verzekerden naast merk, type en kenteken van hun auto ook data invoeren zoals de informatie van de groene kaart en de nummers van paspoort, rijbewijs, identiteitsbewijs, bankpassen en creditcard. Ook zal het mogelijk zijn om gegevens van de huisarts, eventuele allergieën en medicijngebruik te kunnen invoeren, aldus Van Berkel.

Schade melden via app Autotaalglas

De nieuwe verzekeringsapp biedt de mogelijkheid om ‘pushberichten’ te sturen. Zo kunnen adviseurs hun klanten berichten sturen via de app. Hierbij moet men denken aan berichten over het voorkomen van vorstschade door het buitenkraantje tijdig af te sluiten en sterretjes in de voorruit te laten repareren, zegt Van Berkel. Autoschade kan direct gemeld worden door de verzekerde met de mogelijkheid om foto’s te maken, de locatie te bepalen en te bellen naar de pechhulpdienst. Binnengekomen schademeldingen worden automatisch doorgestuurd naar het intermediair.

“De app kan probleemloos gedeeld worden met gezinsleden”, vertelt Van Berkel. “Een functionaliteit die ook handig is voor verzekeringsadviseurs, want die kunnen zo hun klantenbestand uitbreiden. Adviseurs die deze app gebruiken krijgen bovendien een juist e-mailadres van iedere verzekerde die zich registreert voor ‘Mijn Verzekering’.”

Winnaar

Thuiswinkel awards voor Diks verzekeringen

7.6

Beoordeling

Diks Verzekeringen heeft meer dan 199 beoordelingen bij klantenvertellen.nl. 88% beveelt ons aan met een gemiddeld cijfer van: 7.6 voor een autoverzekering.

Rating

Keyless-entry

Auto met keyless entry

Uw auto openen, sluiten en starten zonder een autosleutel nodig te hebben. Waar het...

Lees meer
schade-expert

Wat doet een schade expert?

Als u schade aan uw auto heeft, wilt u dit natuurlijk zo snel mogelijk...

Lees meer
rijden-met-winterweer

Rijden met gladheid en sneeuw

De winter in Nederland is gearriveerd. Naast de kou en de vorst is er...

Lees meer

Vergelijk online de premie van uw autoverzekeringen!