60% meer kans op schade in de winter

13 november 2012

60 procent meer kans op schade in de winterEr is de winter 60% meer kans op schade en toch bereiden automobilisten zich niet voor op de winter. Eén op de vijf automobilisten is niet voorbereidt op een rit in de winter, dit blijkt uit de winterenquëte van de Persgroep Advertising en Allsecur autoverzekeringen.

Resultaten

Uit het onderzoek, waar 4.861 mensen aan meewerkte, blijkt dat 13 procent van de autorijders het rijgedrag niet aanpast bij winterweer. De bestuurders met winterbanden geven vaker aan altijd zeker te zijn in de auto (ook bij winters weer) dan mensen zonder winterbanden. Daarnaast vindt één op de drie dat winterbanden in Nederland verplicht moeten worden. Vooral lezers van het AD (33 procent) en Het Parool (39 procent) zijn het met deze stelling eens.

Verzekering afsluiten

Online via Diks Verzekeringen een autoverzekering afsluiten? Wanneer u meer informatie zoekt over een autoverzekering of direct de premie wenst te vergelijken klik hier.

Bron: Aftersalesmagazine.nl

Winnaar

Thuiswinkel awards voor Diks verzekeringen

7.6

Beoordeling

Diks Verzekeringen heeft meer dan 168 beoordelingen bij klantenvertellen.nl. 88% beveelt ons aan met een gemiddeld cijfer van: 7.6 voor een autoverzekering.

Rating

Hoe verzekert u uw auto tegen diefstal?

Vooral de Duitse auto’s zijn populair onder het dievengilde. In 2017 zijn er 2.321...

Lees meer

Mag u met medische beperkingen wel in een auto rijden?

Met een rijbewijs bent u bevoegd om een motorrijtuig te besturen, maar hebben medische...

Lees meer

Persbericht: Veel onverzekerde taxi’s sinds 1 januari

Diks verzekeringen luidt de noodklok Meerdere verzekeraars hebben besloten om per 1 januari 2018...

Lees meer

Vergelijk online de premie van uw autoverzekeringen!