Motorverzekering
Al vanaf
€ 2,-
Bereken uw voordeel »
Direct afsluiten »
Goedkope motorverzekering
vergelijken in 5 minuten

Goedkope motorverzekering

8.1 (1700 Beoordelingen), 94% beveelt ons aan.Klantbeoordelingen »

Direct dekking

24 uur per dag 7 dagen per week direct dekking mogelijk.

Vergelijk de premie

Vergelijk de premie voor de goedkoopste verzekering

Hulp bij schade

Gratis juridische bijstand bij materiële-of letselschade.

Kosteloos annuleren

Garantie: U mag binnen 14 dagen de polis kosteloos annuleren.

Op zoek naar een goedkope motorverzekering? Dat doet u online bij Diks Verzekeringen. Onze tool neemt u in drie eenvoudige stappen mee bij het vergelijken van motorverzekeringen. In minder dan 5 minuten krijgt u een helder overzicht van de aanbieders en hun premies.

Goedkope Motorverzekering online afsluiten

Een goedkope motorverzekering gevonden die aan al uw wensen voldoet? Sluit de verzekering dan direct online af. Diks.nl regelt alles. Liever eerst offertes van meerdere aanbieders vergelijken? Per aanbieder kunt u in onze vergelijkingstool een offerte aanvragen. Deze wordt per mail toegestuurd. De offerte geeft inzicht in de prijs, dekking en polisvoorwaarden. Het aanvragen van een offerte is volledig vrijblijvend. Vergelijken schept geen verplichtingen.

Motorverzekering vergelijken & berekenen

Met de online tool op Diks.nl is de goedkoopste motorverzekering snel gevonden. Vul eerst enkele gegevens in, zoals kenteken, geboortedatum en aantal schadevrije jaren. Kies daarna de gewenste dekking: WA, beperkt casco of all-risk. Diks Verzekeringen toont direct een top 5 van de goedkoopste aanbieders. Geen kenteken bij de hand? Selecteer dan het merk en type motor. Makkelijk toch?

Hoe wordt mijn premie bepaald?

De verzekeraar bepaalt de premie aan de hand van verschillende factoren. De hoogte hangt af van specificaties van de motor, zoals het type, aantal cc en het gewicht. Verder spelen uw persoonlijke gegevens mee, zoals leeftijd, woonplaats en aantal schadevrije jaren. Diks.nl heeft deze gegevens nodig om aanbieders te vinden die het best bij uw persoonlijke situatie aansluiten.

goedkope motorverzekering

Oldtimer motorverzekering: de goedkoopste motorverzekering

Is uw motor 20 jaar of ouder? Draait de motor jaarlijks niet meer dan 7500 kilometer? En heeft u een ander motorvoertuig voor dagelijks gebruik? Dan komt u in aanmerking voor een oldtimer motorverzekering. De premie van zo’n verzekering ligt een stuk lager. De goedkoopste oldtimer motorverzekering begint al vanaf 2 euro per maand.

Diks.nl: de onafhankelijke tussenpersoon

Diks Verzekeringen is de onafhankelijke tussenpersoon tussen aanbieder en afsluiter. Wij hebben geen financiële verplichten of productieverplichtingen aan getoonde aanbieders. Dat heeft voor u vooral voordelen. Het betekent namelijk dat Diks een eerlijk overzicht geeft van goedkope motorverzekeringen. En dat Diks de beste voorwaarden biedt. Ervaar het zelf door in onze tool aanbieders en hun offertes te vergelijken!

Direct dekking

24 uur per dag 7 dagen per week direct dekking mogelijk. Wanneer u via onze website een premie berekend en de verzekering afsluit krijgt u in de meeste gevallen direct een voorlopige dekking.

Vergelijk de premie

Hulp bij schade

Kosteloos annuleren

Wanneer u om welke reden dan ook de polis niet wil laten doorgaan heeft u de mogelijkheid om binnen 14 dagen nadat u de polis ontvangen heeft de verzekering met terugwerkende kracht kosteloos te annuleren. Er is dan geen dekking geweest en u bent geen premie verschuldigd.