Verzeker je klassieker
Al vanaf
€ 5,-
per maand
Bereken uw voordeel »
» Direct afsluiten
Vergelijk eenvoudig
een klassiekerverzekering
in 5 minuten

Goedkope klassiekerverzekering

8.1 (1700 Beoordelingen), 94% beveelt ons aan.Klantbeoordelingen »

Dagelijks gebruik

Dagelijks gebruik tot 20000 km zonder eerste auto is mogelijk

Vanaf 10 jaar en ouder

Verzeker een klassieker, al vanaf 10 jaar en ouder.

FEHAC proof

Wij bieden verzekeringen aan die voldoen aan de eisen van de FEHAC.

Kosteloos annuleren

Garantie: U mag binnen 14 dagen de polis kosteloos annuleren.

Online klassiekerverzekering

U kunt hier eenvoudig uw klassiekerverzekering vergelijken. U ziet direct welke verzekeringsmaatschappij voor u de goedkoopste klassiekerverzekering heeft. U kunt per verzekering de polisvoorwaarden inzien en vergelijken. Het aanvragen van offertes is gratis en geheel vrijblijvend.

Klassiekerverzekering vergelijken

Vul het kenteken van uw klassieker in en bereken een goedkope klassiekerverzekering. Profiteer via Diks.nl van unieke kortingen en speciale tarieven. Voor elk type klassieker hebben wij een geschikte klassiekerverzekering.

Klassiekerverzekering direct afsluiten en direct dekking

Heeft u uw klassiekerverzekering gevonden, dan kunt u deze direct afsluiten via Diks.nl. Hier kunt u vervolgens ook aanvullende dekkingen afsluiten. Zoals een ongevallen inzittenden verzekering, schade inzittenden verzekering, rechtsbijstandverzekering. Naar een nieuwe klassiekerverzekering overstappen is op die manier heel eenvoudig. In de meeste gevallen krijgt u direct dekking en kunt u verzekerd de weg op. Ook in het weekend.

Voordelen klassiekerverzekering

  • Acceptatie klassieker al vanaf 10 jaar
  • Tot 75% no-claimkorting
  • Dagelijks gebruik is mogelijk
  • Premiebetaling per maand mogelijk
  • Premie vanaf € 5,= per maand!
  • Geen 1e auto is mogelijk
  • Gebruik 5000, 7500 of 20000 kilometer mogelijk

Klassieker op basis van een taxatierapport verzekeren

Een uniek verschil tussen een klassiekerverzekering en een “normale” verzekering is dat u de klassieker op basis van een taxatierapport kan verzekeren. Het voordeel is dat u gedurende de geldigheid van het taxatierapport gegarandeerd de getaxeerde waarde krijgt uitgekeerd bij totaal verlies van uw klassieker. U weet dus van te voren waar u aan toe bent. Via Diks.nl kunt u een aanvraag doen voor een taxatie bij erkende taxateurs.

Wanneer is een auto een klassieker?

Bij ons kun u een auto als klassieker verzekeren wanneer de auto ouder is dan 10 jaar. Wij hebben twee soorten klassiekerverzekeringen. Er is een “echte” klassiekerverzekering voor klassiekers die als tweede auto worden gebruikt en niet voor het woon-werkverkeer. Daarnaast mag er dan beperkt met de klassieker worden gereden.

Klassiekerverzekering: 10 jaar en ouder

Bij Diks Verzekeringen kunt u een klassieker verzekeren wanneer de klassieker 10 jaar of ouder is. Veel andere verzekeraars hanteren een grens van 25 of zelfs 30 jaar. Is het het voertuig tussen de 10 en 25 jaar oud, dan moet het voertuig in De onschatbare klassieker staan wil de maatschappij het voertuig accepteren op het klassiekertarief.