Verzeker je klassieker
Al vanaf
€ 5,-
per maand
Bereken uw voordeel »
» Direct afsluiten
Vergelijk eenvoudig
een klassiekerverzekering
in 5 minuten

Goedkope klassiekerverzekering

8.1 (1700 Beoordelingen), 94% beveelt ons aan.Klantbeoordelingen »

Taxatierapport

Verzeker uw klassieker voor de getaxeerde waarde.

Vanaf 20 jaar en ouder

Verzeker een klassieker, al vanaf 20 jaar en ouder.

FEHAC proof

Wij bieden verzekeringen aan die voldoen aan de eisen van de FEHAC.

Kosteloos annuleren

Garantie: U mag binnen 14 dagen de polis kosteloos annuleren.

Online klassiekerverzekering

U kunt hier eenvoudig uw klassiekerverzekering vergelijken. U ziet direct welke verzekeringsmaatschappij voor u de goedkoopste klassiekerverzekering heeft. U kunt per verzekering de polisvoorwaarden inzien en vergelijken. Het aanvragen van offertes is gratis en geheel vrijblijvend.

Klassiekerverzekering vergelijken

Vul het kenteken van uw klassieker in en bereken een goedkope klassiekerverzekering. Profiteer via Diks.nl van unieke kortingen en speciale tarieven. Voor elk type klassieker hebben wij een geschikte klassiekerverzekering.

Klassiekerverzekering direct afsluiten en direct dekking

Heeft u uw klassiekerverzekering gevonden, dan kunt u deze direct afsluiten via Diks.nl. Hier kunt u vervolgens ook aanvullende dekkingen afsluiten. Zoals een ongevallen inzittenden verzekering, schade inzittenden verzekering, rechtsbijstandverzekering. Naar een nieuwe klassiekerverzekering overstappen is op die manier heel eenvoudig. In de meeste gevallen krijgt u direct dekking en kunt u verzekerd de weg op. Ook in het weekend.

Voordelen klassiekerverzekering

  • Acceptatie klassieker al vanaf 20 jaar
  • Premiebetaling per maand mogelijk
  • Premie vanaf € 5,= per maand!
  • Gebruik 5000, of 7500 kilometer mogelijk

Klassieker op basis van een taxatierapport verzekeren

Een uniek verschil tussen een klassiekerverzekering en een “normale” verzekering is dat u de klassieker op basis van een taxatierapport kan verzekeren. Het voordeel is dat u gedurende de geldigheid van het taxatierapport gegarandeerd de getaxeerde waarde krijgt uitgekeerd bij totaal verlies van uw klassieker. U weet dus van te voren waar u aan toe bent. Via Diks.nl kunt u een aanvraag doen voor een taxatie bij erkende taxateurs.

Wanneer is een auto een klassieker?

Bij ons kun u een auto als klassieker verzekeren wanneer de auto ouder is dan 20 jaar. Wij hebben twee soorten klassiekerverzekeringen. Er is een “echte” klassiekerverzekering voor klassiekers die als tweede auto worden gebruikt en niet voor het woon-werkverkeer. Daarnaast mag er dan beperkt met de klassieker worden gereden.