Overname schadeverzekeringen Van ‘t Hof door Diks Verzekeringen

Maatschappelijke, economische en technische ontwikkelingen gaan snel. Ook op het gebied van verzekeren zijn de laatste jaren diverse zaken veranderd en speelt digitalisering in toenemende mate een rol.  Van ‘t Hof verzekeringen heeft om die reden de keuze gemaakt om haar dienstverlening te specialiseren. Om de verzekeringsbelangen van de klant en de kwaliteit van dienstverlening te kunnen waarborgen, hebben zij aansluiting gezocht bij Diks verzekeringen. Per 1 april 2019 heeft Van ‘t Hof haar portefeuille schadeverzekeringen aan Diks overgedragen. Van t’Hof zal haar dienstverlening volledig gaan richten op makelaardij en hypotheken.

Voor u verandert er voorlopig niets. U bent en blijft verzekerd bij de maatschappij waar uw polissen zijn ondergebracht.

 

Hoe kunt u ons bereiken?

Bij Diks verzekeringen stellen wij graag alles in het werk om uw belangen te vertegenwoordigen. Heeft u vragen? Onze deskundige medewerkers staan voor u klaar. U kunt ons op diverse manieren bereiken.

Telefoon:

U kunt ons telefonisch bereiken van maandag t/m vrijdag van 08.00-18.00 uur. Kijk hier voor alle telefoonnummers.

Chat, Whats-app of Messenger:

Liever direct contact online? Wij zijn bereikbaar via Chat, What’s-app of Messenger van maandag t/m vrijdag van 09.30- 17.00 uur.

E-mail:

Buiten kantooruren zijn wij uiteraard via e-mail te bereiken op info@diks.nl.

 

overname logisch verzekerd

Dienstenwijzer Diks Verzekeringen bv

Ons kantoor levert financiële diensten. Graag informeren wij u over onze werkwijze, dienstverlening en service. Bij Diks Verzekeringen staat u, de klant, centraal.

Uw persoonlijke situatie en uw persoonlijke wensen zijn de kern van onze dienstverlening. In deze dienstenwijzer lichten wij dit toe en maken wij u wegwijs in ons kantoor.

Copyright

De op deze website getoonde gegevens, waaronder teksten, foto’s, illustraties, handels- en merknamen, logo’s en beeldmerken, zijn eigendom van Diks Verzekeringen, dan wel bij Diks Verzekeringen rechtsgeldig in gebruik. Lees meer over copyright.

Disclaimer

Deze website wordt met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Wij kunnen echter geen garanties geven over de juistheid of nauwkeurigheid van de informatie op de website. Lees meer over onze disclaimer.

Execution only

Mocht u via onze website een verzekering afsluiten dan is er geen sprake van advies. Wanneer u advies wenst, kunt u contact met ons opnemen. Bij het online afsluiten is, aangezien het geen advies betreft, sprake van Execution Only. Lees meer over execution only.

Privacy

Diks Verzekeringen hecht veel waarde aan het beschermen van de privacy van haar bezoekers. Persoonlijke gegevens worden dan ook met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandeld. Lees meer over onze privacy statement.

Cookies

Hier geven we je meer informatie over het gebruik van cookies op de website van Diks Verzekeringen.

Hoe doen wij het?

Laatst geüpdatet: 06-01-2021

Vergelijken, verzekeren, ontzorgen

We zijn bereikbaar via Chat, Whatsapp, telefoon of e-mail

Neem gerust contact met ons op als u meer wilt weten.
Wij zijn er van maandag tot vrijdag van 08:00 tot 18:00.

neem contact op