Overname portefeuille VerzekerVoordelig door Diks

De laatste jaren zijn er op het gebied van verzekeren diverse zaken veranderd en speelt digitalisering in toenemende mate een rol. Om uw verzekeringsbelangen en de kwaliteit van dienstverlening zowel nu als in de toekomst te kunnen waarborgen heeft VerzekerVoordelig de keuze gemaakt om de gehele verzekeringsportefeuille per 1 april 2020 over te dragen aan Diks Verzekeringen.

Wat verandert er voor u?

Voor u als klant verandert er bijna niets. U bent en blijft verzekerd bij de maatschappij waar u verzekerd bent. De premie en voorwaarden blijven gelijk, tot de verzekering(en) worden gewijzigd of verlengd. De bemiddeling zal per 1 april 2020 worden overgedragen aan Diks Verzekeringen. Dit betekent dat Diks vanaf dit moment uw aanspreekpunt is bij vragen en schademeldingen.

Hoe kunt u ons bereiken?

Bij Diks verzekeringen stellen wij graag alles in het werk om uw belangen te vertegenwoordigen. Heeft u vragen? Onze deskundige medewerkers staan voor u klaar. U kunt ons telefonisch bereiken van maandag t/m vrijdag 08.00-18.00 uur. Kijk hier voor alle telefoonnummers.

Liever online contact? Wij zijn bereikbaar via Chat, WhatsApp of Messenger van maandag t/m vrijdag tussen 09.30- 17.00 uur. Buiten kantooruren zijn wij uiteraard  via e-mail te bereiken op info@diks.nl.

Hoe doen wij het?

Laatst geüpdatet: 06-01-2021

Vergelijken, verzekeren, ontzorgen

We zijn bereikbaar via Chat, Whatsapp, telefoon of e-mail

Neem gerust contact met ons op als u meer wilt weten.
Wij zijn er van maandag tot vrijdag van 08:00 tot 18:00.

neem contact op