Overname portefeuille Logisch verzekerd door Diks

De verzekeringsmarkt is constant in beweging en met name de laatste jaren sterk aan het veranderen. Om uw verzekeringsbelangen en de kwaliteit van dienstverlening zowel nu als in de toekomst te kunnen waarborgen heeft Logisch Verzekerd de keuze gemaakt om een deel van de verzekeringsportefeuille per 15 januari 2019 over te dragen aan Diks Verzekeringen. De overname betreft alleen de auto- en bestelautoverzekeringen. Logisch Verzekerd zal zich verder richten op overige bedrijfsverzekeringen. 

Wat verandert er voor u?

Voor u als klant verandert er bijna niets. U bent en blijft verzekerd bij de maatschappij waar u verzekerd bent. De premie en voorwaarden blijven gelijk, tot de verzekering(en) worden gewijzigd of verlengd. De bemiddeling voor uw auto- en/of bestelautoverzekeringen is per 15 januari overgedragen aan Diks Verzekeringen. Dit betekent dat Diks vanaf heden uw aanspreekpunt bij vragen en schademeldingen.

Hoe kunt u ons bereiken?

Bij Diks verzekeringen stellen wij graag alles in het werk om uw belangen te vertegenwoordigen. Heeft u vragen? Onze deskundige medewerkers staan voor u klaar. U kunt ons telefonisch bereiken van maandag t/m vrijdag van 08.00-18.00 uur. Kijk hier voor alle telefoonnummers.

Liever online contact? Wij zijn bereikbaar via Chat, What’s-app of Messenger van maandag t/m vrijdag van 09.30- 17.00 uur. Buiten kantooruren zijn wij uiteraard via e-mail te bereiken op info@diks.nl.