Samenwerking Diks Verzekeringen en Moving Intelligence

Begin 2020 is Diks Verzekeringen een samenwerking aangegaan met Moving Intelligence (MI). Moving Intelligence is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het beveiligen van motorrijtuigen. Zij bieden producten aan als startonderbrekers, peilzenders en voertuigvolgsystemen. Hiermee willen ze het dieven zo moeilijk mogelijk maken.

Ze werken samen met meerdere grote verzekeraars en tussenpersonen in Nederland. Alle systemen zijn voorzien van het CCV Keurmerk Voertuigbeveiliging en zijn Kiwa SCM gecertificeerd.

Door de samenwerking met Moving Intelligence kunnen wij onze klanten een gereduceerd tarief aanbieden op de gecertificeerde beveiligingssystemen.

Op de website van Moving Intelligence vindt u een speciale aanvraagpagina. Hier kunt u, naast de tarieven, meer informatie vinden over de beveiligingssystemen met een korte toelichting per systeem.

Deze pagina is uitsluitend bestemd voor relaties van Diks Verzekeringen. Andere bezoekers kunnen geen enkel recht ontlenen aan de inhoud van de pagina.

moving-intelligence

 

Vergelijk online de premie voor een goedkope autoverzekering!