Wanbetalers kunnen weer verzekeren

Wie in het verleden een keer een premie voor een verzekering te laat heeft betaald, krijgt al snel het etiket wanbetaler. Hierdoor is het moeilijk om daarna bij een reguliere verzekeringsmaatschappij een verzekering af te sluiten.

Het kan iedereen overkomen, aldus Marc Diks, mede-eigenaar van Diks.nl. U gaat verhuizen en die ene nota van de verzekeringsmaatschappij raakt zoek waardoor u te laat bent met betalen. Het gevolg: er is geen dekking en u krijgt het etiket wanbetaler opgeplakt.

Bij Diks Verzekeringen kijken we met de klant mee naar een mogelijke oplossing. In eerste instantie zullen we altijd proberen om de verzekering onder te brengen bij een reguliere verzekeraar met wie wij samenwerken. Is er geen mogelijkheid? Dan kunnen wij u een alternatief bieden bij De Vereende (Voorheen Rialto). Deze maatschappij zal bijna altijd een verzekering accepteren maar de premies zijn hier vele malen hoger dan bij reguliere verzekeringsmaatschappijen.

 

Winnaar

Thuiswinkel awards voor Diks verzekeringen

7.8

Beoordeling

Diks Verzekeringen heeft meer dan 215 beoordelingen bij klantenvertellen.nl. 89.3% beveelt ons aan met een gemiddeld cijfer van: 7.8 voor een autoverzekering.

Rating

Vergelijk online de premie van uw autoverzekering!