Wanbetalers kunnen weer verzekeren

Wie in het verleden een keer een premie voor een verzekering te laat heeft betaald, krijgt al snel het etiket wanbetaler. Hierdoor is het moeilijk om daarna bij een reguliere verzekeringsmaatschappij een verzekering af te sluiten. Daar brengt verzekeringssite Diks.nl nu verandering in.

Het kan iedereen overkomen, aldus Marc Diks, mede-eigenaar van Diks.nl. U gaat verhuizen en die ene nota van de verzekeringsmaatschappij raakt zoekt waardoor u te laat bent met betalen. Het gevolg: er is geen dekking en u krijgt het etiket wanbetaler opgeplakt. Hierna kunt u vaak alleen bij De Vereende (Voorheen Rialto) terecht. Deze maatschappij zal bijna altijd een verzekering accepteren maar de premies zijn hier vele malen hoger dan bij reguliere verzekeringsmaatschappijen.

Autoverzekering voor wanbetalers

Diks Verzekeringen lost dit probleem voor u op. Via onze website kunt u gewoon een autoverzekering afsluiten, ook als u bij een andere maatschappij als wanbetaler staat geregistreerd.

Wanneer er een mogelijkheid is om een verzekering onder te brengen bij een reguliere verzekeraar waar wij mee samenwerken proberen wij dit als eerste. Is er geen mogelijkheid bieden wij De Vereende als alternatief aan.

Winnaar

Thuiswinkel awards voor Diks verzekeringen

7.6

Beoordeling

Diks Verzekeringen heeft meer dan 199 beoordelingen bij klantenvertellen.nl. 88% beveelt ons aan met een gemiddeld cijfer van: 7.6 voor een autoverzekering.

Rating

Vergelijk online de premie van uw autoverzekering!