Goede doelen

Diks verzekeringen ondersteunt onderstaande goede doelen:

ronde_tafel

Ronde tafel 178 IJsselstein

De Nederlandsche Tafelronde, een actieve en inspirerende organisatie.
Een vereniging die onderlinge vriendschap bevordert, die tegelijkertijd stimuleert dat kennis, ervaringen en meningen veelvuldig worden uitgewisseld en die zo bijdraagt aan de ontwikkeling en ontplooiing van al haar leden. Dit is -kort en bondig- de Nederlandsche Tafelronde. Een club voor mannen tussen de ca. 25 en maximaal 40 jaar. Een club die aan service doet, dat zeker. Want naast (internationale) vriendschap en persoonlijke ontplooiing is het leveren van een gezamenlijke bijdrage aan de gemeenschap minstens zo belangrijk.
Een actieve Tafelaar kan veel aan zijn lidmaatschap hebben. Tafelavonden, die tweemaal per maand worden gehouden, zijn veelal het platform van boeiende discussies, vaak naar aanleiding van een presentatie van één van de leden of een gastspreker. De kennis, maar ook de typische problemen van iemand met een ander beroep, andere inzichten, persoonlijke ervaringen en meningen, vrijwel iedere Tafelaar biedt wel iets. Diks verzekringen steunt de IJsselsteinse tafel, tafel ronde 178 IJsselstein.

 

cliniclowns-logoCliniClowns

In de begintijd van Stichting CliniClowns Nederland speelden de CliniClowns alleen voor ernstig zieke kinderen, op afdelingen Oncologie. Inmiddels heeft het werkterrein van CliniClowns zich enorm uitgebreid naar kinderafdelingen van ruim 100 ziekenhuizen en andere zorginstellingen. Er wordt geen onderscheid meer gemaakt naar aard van de ziekte en/of duur van de opname.

Maar niet alleen in ziekenhuizen vind je kinderen die het moeilijk hebben. Velen van hen worden thuis verpleegd/verzorgd, of verblijven in bijvoorbeeld instellingen voor kinderrevalidatie en de gehandicaptenzorg. Ook deze kinderen wil CliniClowns graag bereiken. Daarom zijn we altijd bezig met de ontwikkeling van nieuwe diensten om meer kinderen met een ziekte en/of handicap afleiding en plezier te bieden.

 

Vrijwilligers.nl

logo-vrijwilligers-nlVrijwilligers.nl geeft de vrijwilligerskaart uit. De vrijwilligerskaart is een kleine pas met grote voordelen. Vrijwilligersorganisaties en Gemeentes kunnen voor een laag bedrag per jaar de kaart aan hun vrijwilligers geven. Hiermee krijgen de vrijwilligers toegang tot een compleet pakket van diensten en privileges dat is afgestemd op de wensen van vrijwilligers.