Diks Verzekeringen aangesloten bij keurmerk Thuiswinkel

Persbericht: Diks Verzekeringen is onlangs gecertificeerd door de Nederlandse Thuiswinkel Organisatie. Het Certificaat Thuiswinkel Waarborg is op 1 januari 2009 in het leven geroepen en is het Nederlandse keurmerk voor bedrijven die producten en/of diensten verkopen via internet, post en andere verkoopkanalen op afstand.Het Certificaat Thuiswinkel Waarborg onderschrijft dat Diks Verzekeringen voldoet aan de relevante Nederlandse wet- en regelgeving en de gedragsregels van de Nederlandse Thuiswinkel Organisatie voor financiële dienstverleners. Diks Verzekeringen bestaat dit jaar 40 jaar. Al die tijd is ons steven een betrouwbare dienstverlener te zijn. Een certificering als deze onderstreept dat wij zowel onze algemene voorwaarden als onze website goed op orde hebben, aldus Marc Diks, mede-eigenaar van Diks Verzekeringen.

De Consumentenbond adviseert zijn leden om online aankopen te doen op websites met het Thuiswinkel Waarborg. Het Thuiswinkel Waarborg is door de Consumentenbond gewaardeerd met een 10.

Diks Verzekeringen bemiddelt, uitsluitend via internet, in schadeverzekeringen. De nadruk ligt op auto-,motor-,oldtimer en brommerverzekeringen. Hierin is Diks verzekering zeer succesvol.

Hoe doen wij het?

Laatst geüpdatet: 15-07-2019

Vergelijken, verzekeren, ontzorgen

We zijn bereikbaar via Chat, Whatsapp, telefoon of e-mail

Neem gerust contact met ons op als u meer wilt weten.
Wij zijn er vandaag tot 18:00

neem contact op