Wat is huurdersbelang?

Wanneer u een woning huurt, brengt u misschien wel zelf veranderingen aan in het huis. Denk bijvoorbeeld aan de badkamer of de keuken. Of een parketvloer die u verlijmd hebt (dus geen kliklaminaat). Dat soort verbeteringen noemt men huurdersbelang. Hieronder vallen ook verbeteringen aan de woning die de vorige bewoner heeft aangebracht en die u tegen betaling hebt overgenomen. De eigenaar van uw woning heeft die dingen niet verzekerd en het is dus aan te raden dit zelf te regelen.

Hoe verzeker je huurdersbelang bij een inboedelverzekering?

U kunt de verbeteringen die u in uw huurwoning hebt aangebracht bij uw inboedelverzekering meeverzekeren. Vaak is dit tot een maximaal bedrag meeverzekerd. Let er op bij het afsluiten van uw  inboedelverzekering dat dit bedrag voor jouw voldoende is.

Klanten over een inboedelverzekering

klantenvertellenMogelijk gemaakt door klantenvertellen.nl
8.2
Gemiddelde score
Gebasseerd op 15 reviews
Lot (schoondochter van J.Th. Offermans-van Beest
Na uw telefonische informatie is het opzeggen via de pc eenvoudig. Ik ga ervan uit dat de opzegging per direct is en dat het teveel betaalde met factuur nr. 28281397 op mijn bankrekening nr. NL14ABNA 0480763542 zo spoedig mogelijk door u wordt terugbetaald. Ik ben verhuisd naar een verpleeghuis, waar ik de inboedelverzekering niet meer nodig heb.
H.V.
snel en ongecompliceerd
theosterrenberg
geen

Bereken online de premie voor een inboedelverzekering!

Bereken online de premie voor een inboedelverzekering!