Hoe kan ik een allrisk inboedelverzekering afsluiten?

Wanneer u zich aan het oriënteren bent op een inboedelverzekering, dan zult u allerlei verschillende dekkingen voorbij zien komen. Bijvoorbeeld uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid. De laatste wordt ook wel de all risk-dekking genoemd.

Welke spullen vallen onder de inboedel?

Spullen in uw huis vallen onder de inboedel. Dit geldt alleen niet als ze aarde- en nagelvast bevestigd zijn, dat wil zeggen dat u ze niet zonder te beschadigen kunt verplaatsen. Denk hierbij aan een gelijmde parketvloer of keuken.

Wat is een allrisk inboedelverzekering?

Deze verzekering biedt dekking voor alle van buitenkomende onheilen en alle onvoorziene schades. Meestal zijn schades die onder het catastrofe-risico vallen alsnog wel uitgesloten. Denk hierbij aan aardbevingen, overstromingen, oorlogsgeweld en atoomkernreacties.

Wanneer er meer schades uitgesloten zijn, dan staat dit in de voorwaarden van de polis.

Bestaat er een allrisk inboedelverzekering zonder eigen risico?

Veelal kunt u zelf de gewenste hoogte van het eigen risico kiezen. Er zijn echter ook verzekeringsmaatschappijen die een minimaal eigen risico van bijvoorbeeld € 100,- verplicht stellen. Kiest u ervoor om het eigen risico te verhogen? Dan zult u een lagere premie bepalen.
Onze medewerkers kunnen u informeren bij welke verzekeringsmaatschappij (met wie wij samenwerken) eventueel een verzekering zonder eigen risico mogelijk is.

Kan ik online een allrisk inboedelverzekering afsluiten?

Via onze website kunt u de allrisk inboedelverzekering eenvoudig aanvragen. Uiteraard heeft u dan wel gegevens over uw woning en de inboedel nodig. Het is handig om die vooraf te verzamelen.

Mocht u liever met persoonlijk contact een inboedelverzekering afsluiten, dan kunt u ons hier uiteraard ook voor bellen. We kunnen dan de mogelijkheden met u doornemen en ook verzekeringen met elkaar vergelijken.

Kan ik ook een allrisk inboedelverzekeringen afsluiten bij bijzonderheden in mijn persoonlijke situatie?

Is er in het verleden een verzekering beëindigd vanwege het niet tijdig betalen van de premie? Of staat u geregistreerd bij Stichting CIS? De reguliere verzekeraars hebben dan vaak geen mogelijkheden om uw inboedel te verzekeren.

Gelukkig hebben wij altijd mogelijkheden om uw inboedel te verzekeren bij verzekeraar De Vereende. Zij accepteert in principe iedereen. Helaas is een allrisk inboedelverzekering niet mogelijk. Wel biedt De Vereende een dekking aan voor schade door brand, diefstal, neerslag, storm en lekkage. Dit is geen allrisk dekking. Mocht u hier meer over willen weten, dan kunt u ons bellen. Het is op dit moment nog niet mogelijk om een inboedelverzekering bij De Vereende via onze website aan te vragen.

Klanten over een inboedelverzekering

klantenvertellenMogelijk gemaakt door klantenvertellen.nl
7.7
Gemiddelde score
Gebasseerd op 17 reviews
phj Wesseling
Goed
Alex
Namens mijn moeder (81jr) een klacht/vraag ingediend. Zonder interactie is inboedelwaarde verhoogd. Moet eerst hele check door om antwoord te krijgen waarom. Check door, alles ingeleverd, wat denk je? Krijg geen antwoord, krijg nieuw voorstel en inderdaad het kan goedkoper. Briljant.......
Lot (schoondochter van J.Th. Offermans-van Beest
Na uw telefonische informatie is het opzeggen via de pc eenvoudig. Ik ga ervan uit dat de opzegging per direct is en dat het teveel betaalde met factuur nr. 28281397 op mijn bankrekening nr. NL14ABNA 0480763542 zo spoedig mogelijk door u wordt terugbetaald. Ik ben verhuisd naar een verpleeghuis, waar ik de inboedelverzekering niet meer nodig heb.

Goedkope inboedelverzekering