Verzeker je fiets
Al vanaf
€ 4,-
per maand
Bereken uw voordeel »
Direct afsluiten »
Goedkope fietsverzekering
vergelijken in 5 minuten

Goedkope fietsverzekering

8.1 (1700 Beoordelingen), 94% beveelt ons aan.Klantbeoordelingen »

U kunt hier eenvoudig uw goedkope fietsverzekering vergelijken. U ziet direct welke verzekeringsmaatschappij voor u de goedkoopste fietsverzekering heeft. U kunt per verzekering de polisvoorwaarden inzien en vergelijken. Het aanvragen van offerte is gratis en geheel vrijblijvend.

Goedkope fietsverzekering

Vul de gegevens in van uw fiets en bereken een goedkope verzekering. Profiteer via diks.nl van unieke kortingen en speciale tarieven. Voor elk type fiets hebben wij een geschikte verzekering.

Uw fiets direct online of telefonisch verzekeren

Heeft u uw verzekering gevonden, dan kunt u deze direct afsluiten via diks.nl. Dit kan volledig online maar u kan ons ook bellen en dan sluiten wij de fietsverzekering voor u telefonisch af.

Goedkope fietsverzekering voor elektrische fietsen

Bij Diks.nl kunt u ook een fietsverzekering afsluiten voor een elektrische fiets. Bij deze verzekering zit er ook een pechhulpdekking. Mocht u onverhoopt stranden met uw fiets heeft u recht op hulp.

Duur van een fietsverzekering

De verzekering heeft een looptijd van 12 maanden en wordt jaarlijks met 12 maanden verlengt, tenzij u aangeeft dat u de verzekering niet wenst te verlengen.

goedkope fietsverzekering

Direct dekking

24 uur per dag 7 dagen per week direct dekking mogelijk. Wanneer u via onze website een premie berekend en de verzekering afsluit krijgt u in de meeste gevallen direct een voorlopige dekking.

Gratis pechhulp

Hulp bij schade

Bent u betrokken bij een schade? Wij helpen u bij de afhandeling van de schade. Wanneer er op uw polis dekking is voor uw schade zorgen wij ervoor dat uw schade door de verzekeraar zal worden afgehandeld. Is er geen dekking voor uw schade en de schade is te verhalen, schakelen wij voor u 112schade.nl in. Zij gaan dan de schade voor u kosteloos verhalen op de tegenpartij.

Kosteloos annuleren

Wanneer u om welke reden dan ook de polis niet wil laten doorgaan heeft u de mogelijkheid om binnen 14 dagen nadat u de polis ontvangen heeft de verzekering met terugwerkende kracht kosteloos te annuleren. Er is dan geen dekking geweest en u bent geen premie verschuldigd.