elektrische stepverzekering

Elektrische stepverzekering

Bereken direct de premie van uw elektrische stepverzekering!

Direct dekking

Wilt u een verzekering afsluiten voor uw elektrische step? Bij Diks.nl is direct dekking mogelijk, 24 uur per dag en 7 dagen per week. Wanneer u via onze website een premie berekent en de verzekering afsluit, krijgt u in de meeste gevallen direct een voorlopige dekking.

Hulp bij schade

Bent u betrokken bij een schade? Wij helpen u bij de afhandeling van de schade. Wanneer uw schade op uw polis gedekt is, zorgen wij ervoor dat deze door de verzekeraar wordt afgehandeld. Is er geen dekking voor uw schade en is de schade te verhalen? Dan schakelen wij 112schade.nl in. Zij zullen de schade kosteloos voor u verhalen op de tegenpartij.

Keuze van aanbieders

Er zijn heel veel aanbieders op de markt van financiële producten en diensten. Wij hebben een zorgvuldige selectie gemaakt met een aantal verzekeringsmaatschappijen waar we zaken mee doen. Deze selectie hebben wij gemaakt aan de hand van criteria zoals premie, maar ook kwaliteit van voorwaarden, ervaringen met de instelling en hoe een maatschappij zich opstelt wanneer er beroep wordt gedaan op een uitkering.

Kosteloos annuleren

Wanneer u om welke reden dan ook de verzekering niet wilt laten doorgaan, dan heeft u de mogelijkheid om deze – binnen 14 dagen na ontvangst van de polis – met terugwerkende kracht kosteloos te annuleren. Er is dan geen dekking geweest en u bent geen premie verschuldigd.

Klanten over Diks verzekeringen

Mogelijk gemaakt door klantenvertellen.nl
8.1
Gemiddelde score
Gebasseerd op 2971 reviews
jaap
goede contacten en goede uitleg
Johan Kooreman
Duidelijk antwoord op mijn vraag.
Halina
1e x met deze verzekeringsmaatchappij en komt goed over

Bereken direct de premie van uw elektrische stepverzekering!