Kan ik een doorlopende reisverzekering voor het hele gezin afsluiten?

Altijd leuk om met uw gezin op vakantie te gaan. Vrij van al uw zorgen en gewoon van elkaar genieten. Ook u wilt natuurlijk echt zorgeloos op vakantie kunnen met uw gezin. Sluit daarom voor uw gezin de doorlopende reisverzekering gezin af.

Maar wanneer bent u gedekt en wie vallen er precies onder de doorlopende reisverzekering gezin? In deze blog legt Diks verzekeringen het voor u uit.

Wat is een doorlopende reisverzekering gezin?

De doorlopende reisverzekering gezin zorgt ervoor dat u en uw gezin verzekerd zijn wanneer jullie op vakantie gaan. Het is een doorlopende verzekering omdat deze verzekering het hele jaar doorloopt. U betaalt een maandelijks bedrag zodat u en uw gezin het hele jaar door verzekerd zijn.

Met een doorlopende reisverzekering gezin ie het echter niet nodig dat jullie ook echt als gezin op vakantie gaan. De dekking is ook geldig wanneer maar één persoon gaat reizen. Gaat uw zoon of dochter voor het eerst met vrienden op vakantie? Ook dan zijn ze verzekerd onder de doorlopende reisverzekering gezin.

Leeftijd

De leeftijd van uw kinderen is van belang bij het afsluiten van uw doorlopende reisverzekering gezin. Bij sommige verzekeringen worden kinderen automatisch niet meer meeverzekerd wanneer ze 18 jaar of ouder zijn. Bij andere verzekeringen is dit echter wel zo, zolang ze nog maar onder uw adres zijn ingeschreven en niet getrouwd zijn.

Meeverzekerden

Nemen uw kinderen vrienden mee op vakantie? Dan vallen deze vaak onder uw verzekering. Let hierbij echter wel goed op voor hoeveel kinderen dit geldt. Verzekeringen kunnen namelijk een limiet stellen op hoeveel kinderen onder uw verzekering vallen. Wilt u meer kinderen meenemen dan uw verzekering toestaat? Dan moet u waarschijnlijk uw verzekering aanpassen. Hierdoor zullen de kosten van uw premie wel omhoog gaan.

Sluit uw doorlopende reisverzekering gezin af bij Diks Verzekeringen: eenvoudig en betaalbaar

Overweegt u een doorlopende reisverzekering voor uw gezin af te sluiten? Sluit deze dan nu nog af bij Diks Verzekeringen! Dankzij onze verschillende modules sluit u altijd de juiste verzekering af. Heeft u nog twijfels of vragen over de doorlopende reisverzekering gezin? Neem dan vrijblijvend contact op met onze klantenservice. Zij staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Klanten over Diks verzekeringen

klantenvertellenMogelijk gemaakt door klantenvertellen.nl
8.1
Gemiddelde score
Gebaseerd op 3234 reviews
16-12-2020
Jurjen
Een andere verzekering voor onze caravan gevonden bij Diks Verzekeringen. Een duidelijk en snel overzicht van de diverse opties. Een snelle reactie met alle bescheiden. Prima in line geregeld allemaal. En dikke pluim voor Diks Verzekeringen als teken van onze tevredenheid.
19-11-2020
Robert
Alles wijst zichzelf, duidelijk en overzichtelijk in gebruik.
31-08-2020
Marc
Medewerker begreep het meteen en stuurde gelijk een scherpe offerte toe!

Bereken online de premie voor een doorlopende reisverzekering!

Hoe doen wij het?

Laatst geüpdatet: 23-12-2019

Vergelijken, verzekeren, ontzorgen

We zijn bereikbaar via Chat, Whatsapp, telefoon of e-mail

Neem gerust contact met ons op als u meer wilt weten.
Wij zijn er van maandag tot vrijdag van 08:00 tot 18:00.

neem contact op