Hoe sluit ik een doorlopende reisverzekering af?

Een doorlopende reisverzekering afsluiten is gemakkelijk en heeft u online zo geregeld bij Diks. Wat heeft u nodig om een doorlopende reisverzekering af te sluiten? We vertellen het u in dit artikel.

Wat heeft u nodig voor het afsluiten van een doorlopende reisverzekering?

Wanneer u een doorlopende verzekering wilt vergelijken, hebben wij een aantal basis persoonsgegevens van u nodig, zoals uw postcode een plaats, geboortedata en uw gezinssamenstelling. Deze gegevens hebben wij minimaal van u nodig om een berekening te kunnen maken.

Dekking doorlopende reisverzekering

De volgende stap in het berekenen van een doorlopende reisverzekering, is het kiezen van de dekkingen. Welke dekkingen u kiest is afhankelijk van uw persoonlijke situatie maar ook vooral van uw wensen.  U kunt kiezen uit o.a. de volgende dekkingen: Medische kosten, Ongevallen, Pech op reis, bagage en bijzondere sporten. Hoe meer dekkingen u kiest, hoe hoger de premie uiteraard wordt.

Sluit nu direct uw doorlopende reisverzekering af

Klanten over Diks verzekeringen

klantenvertellenMogelijk gemaakt door klantenvertellen.nl
8.1
Gemiddelde score
Gebaseerd op 3169 reviews
Jurjen
Een andere verzekering voor onze caravan gevonden bij Diks Verzekeringen. Een duidelijk en snel overzicht van de diverse opties. Een snelle reactie met alle bescheiden. Prima in line geregeld allemaal. En dikke pluim voor Diks Verzekeringen als teken van onze tevredenheid.
Robert
Alles wijst zichzelf, duidelijk en overzichtelijk in gebruik.
Marc
Medewerker begreep het meteen en stuurde gelijk een scherpe offerte toe!

Sluit nu direct uw doorlopende reisverzekering af