Kruidvat dierenverzekering

Kruidvat dierenverzekering

Bereken direct de premie van uw dierenverzekering!

Direct online afsluiten
Direct online afsluiten
14 dagen bedenktijd
14 dagen bedenktijd
8.1
Beoordeling verzekeringen

Net als mensen moet ook dieren wel eens naar een arts. Een dierenarts wel te verstaan. Bijvoorbeeld voor een routinecontrole of voor de jaarlijkse vaccinatie, maar ook als ze ziek worden of gewond raken. Uiteraard moet u hier wel voor betalen. Mensen moeten verplicht een zorgverzekering afsluiten, maar een huisdierenverzekering is niet verplicht. U heeft dus zelf de keuze of u deze voor uw dier afsluit of niet. Een dierenverzekering zorgt ervoor dat u verzekerd bent bij veelvoorkomende onverwachte ziektekosten voor uw huisdier.

Kruidvat huisdierenverzekering

Kruidvat biedt sinds 2006 diverse verzekeringen aan, waaronder een tijd een dierenverzekering. De Kruidvat dierenverzekering bestaat echter niet meer. In november 2015 is Kruidvat namelijk gestopt met het aanbieden van verzekeringen. Er zijn echter genoeg alternatieven voor de Kruidvat dierenverzekering. Op Diks.nl leest u alles over een dierenverzekering en waar u deze kunt afsluiten.

Dierenverzekering afsluiten? Bereken uw premie!

Waar kan ik nog wel een dierenverzekering afsluiten?

Gelukkig zijn er genoeg verzekeraars waar u alsnog een dierenverzekering kunt afsluiten. U kiest zelf welke verzekering het beste aansluit bij uw wensen. Wat voor de hond van de buurman de beste huisdierverzekering is, hoeft voor u en uw kat niet hetzelfde te zijn. De beste huisdierenverzekering past bij uw dier én bij uw financiële situatie. Kijk hiervoor de polisvoorwaarden eens door. Hoe zit het met een stijging van de premie als uw huisdier ouder wordt? Wat valt er allemaal onder de basisdekking en wat moet u eventueel aanvullend verzekeren? Dit kan per verzekeraar verschillen. Als u op Diks.nl dierenverzekeringen vergelijkt, zetten wij alle premies en bijbehorende polisvoorwaarden voor u op een rijtje.

Dierenverzekering vergelijken

Een Kruidvat dierenverzekering afsluiten is niet meer mogelijk, maar waar kunt u uw huisdier dan het beste verzekeren? Om daar achter te komen is het verstandig om dierenverzekeringen te vergelijken voordat u overgaat op het afsluiten. Bij het vergelijken kunnen er namelijk zaken aan het licht komen die u anders niet had opgemerkt. Om te starten met vergelijken kunt u een aantal persoonlijke gegevens en gegevens over uw huisdier invullen in onze online vergelijkingstool. Vervolgens krijgt u een overzicht van alle verzekeringen die aansluiten bij uw wensen. Bij het vergelijken kunt u letten op de premies, maar ook op de polisvoorwaarden. Heeft u de juiste huisdierenverzekering gevonden? Dan kunt u deze direct online afsluiten.

Waarom een dierenverzekering afsluiten via Diks Verzekeringen?

Wilt u een dierenverzekering afsluiten? Dan bent u bij Diks Verzekeringen aan het juiste adres. Vul direct een aantal gegevens in, in onze online vergelijkingstool om te kijken welke dierenverzekering de beste keuze is. Voor welke verzekeraar u ook gaat, op Diks.nl kunt u altijd een goedkope én goede dierenverzekering afsluiten.

Wat doet Diks Verzekeringen voor u?

Op Diks.nl kunt u gemakkelijk een dierenverzekering vergelijken van alle aanbieders. Zo ziet u snel waar u de beste dierenverzekering tegen de laagste premie kunt afsluiten. Met ruim 50 jaar ervaring kunnen we u bij Diks Verzekeringen bovendien goed adviseren. Onze verzekeringsspecialisten zitten maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 18.00 voor u klaar om u te helpen met al uw vragen. Wij streven er naar u en uw huisdier altijd verzekerd te krijgen tegen de beste premie en voorwaarden.

Klanten over Diks verzekeringen

klantenvertellenMogelijk gemaakt door klantenvertellen.nl
8.1
Gemiddelde score
Gebaseerd op 3159 reviews
Jurjen
Een andere verzekering voor onze caravan gevonden bij Diks Verzekeringen. Een duidelijk en snel overzicht van de diverse opties. Een snelle reactie met alle bescheiden. Prima in line geregeld allemaal. En dikke pluim voor Diks Verzekeringen als teken van onze tevredenheid.
Robert
Alles wijst zichzelf, duidelijk en overzichtelijk in gebruik.
Marc
Medewerker begreep het meteen en stuurde gelijk een scherpe offerte toe!

Bereken direct de premie van uw dierenverzekering!