InShared dierenverzekering

InShared dierenverzekering

Bereken direct de premie van uw dierenverzekering!

Direct online afsluiten
Direct online afsluiten
14 dagen bedenktijd
14 dagen bedenktijd
8.1
Beoordeling verzekeringen

InShared kattenverzekering

Katten staan erom bekend dat ze altijd op hun pootjes terecht komen, maar helaas worden ook zij wel eens ziek of krijgen ze een ongeluk. Of het nou gaat om een gekneusd pootje, gebitsproblemen of ontstoken oogjes: uw kat verdient natuurlijk de beste zorg. Bij InShared kunt u daarom een kattenverzekering afsluiten. U kiest zelf hoe uitgebreid u verzekerd wilt zijn.

InShared hondenverzekering

Honden zijn lief, enthousiast én eten vaak alles wat ze kunnen vinden. Niet alleen hun brokken, maar ook een rondslingerende sok, elastiekje of stuk chocolade. Hierdoor kunnen ze natuurlijk ook wel eens ziek worden of gewond raken. Om te zorgen dat u niet het hele bedrag voor de medische behandeling zelf hoeft te betalen kunt u een hondenverzekering van InShared afsluiten.

Dekking InShared dierenverzekering

Bij InShared heeft u de keuze uit drie verschillende dekkingen voor uw dierenverzekering: Huisdier & Ongeval, Huisdier & Zorg (50%) of Huisdier & Zorg (100%). Wij lichten de verschillen even voor u toe.

Huisdier & Ongeval

Met de dekking Huisdier & Ongeval zijn alle kosten als gevolg van een ongeval gedekt. Denk hierbij aan onderzoek, medicijnen, behandeling en therapie na een ongeval, zowel in Nederland als in Europa. Ook zijn een rit met de dierenambulance na een ongeval, inslapen na een ongeval en fysiotherapie na een ongeval meeverzekerd.

Huisdier & Zorg 50% of 100%

Met de dekking Huisdier & Zorg is uw huisdier niet alleen verzekerd bij een ongeval, maar ook bij ziekte. U kunt zelf kiezen of u de helft van de kosten of alle kosten (met een eigen risico van 15%) wilt verzekeren. Met de dekking Huisdier & Zorg krijgt u onder andere chemotherapie, professionele gebitsreiniging, opname en verpleging in een dierenkliniek en een crematie na overlijden van het dier vergoed.

Aanvullende dekkingen

Bij Inshared vormt de dekking Huisdier & Ongeval de basis van uw dierenverzekering. Aanvullend kunt u ervoor kiezen om Huisdier & Zorg af te sluiten. Hiermee worden ook kosten na ziekte vergoed. Hier hoeft u dus geen aparte aanvullende dekkingen voor af te sluiten. In tegenstelling tot veel andere verzekeraars, vergoedt Inshared in de basisdekking kosten na een ongeval in zowel Nederland als in Europa. U hoeft dus geen aparte aanvullende Reis dekking af te sluiten.

Declareren

Om een declaratie te kunnen indienen bij InShared moet u het declaratieformulier invullen. Deze stuurt u vervolgens samen met de originele rekeningen naar ze op. Het adres vindt u op het declaratieformulier. De declaratie moet binnen 12 maanden na de eerste behandeling van uw dier worden ingediend.

Inloggen

Als u een verzekering heeft bij InShared heeft u ook een persoonlijke digitale Verzekeringsmap. In uw Verzekeringsmap kunt u verzekeringen afsluiten, gegevens veranderen en schades indienen. Op de website van InShared kunt u inloggen in uw persoonlijke Verzekeringsmap. Hier vindt u ook het declaratieformulier.

Polisvoorwaarden InShared dierenverzekering

Contactgegevens InShared

Leusderend 56
3832 RC Leusden

Klantenservice

InShared Verzekeringen is telefonisch niet bereikbaar voor algemene vragen. Als u een vraag heeft, kunt u deze stellen via de chatbot op de website.

Waarom een dierenverzekering afsluiten via Diks Verzekeringen?

Wilt u een dierenverzekering afsluiten? Dan bent u bij Diks Verzekeringen aan het juiste adres. Vul direct een aantal gegevens in, in onze online vergelijkingstool om alvast een indicatie van de premie te berekenen. Bovendien kunt u direct de bijbehorende polisvoorwaarden bekijken, zodat u straks precies weet hoe u verzekerd bent.

** Let op: InShared is niet opgenomen in onze vergelijkingstool.

Wat doet Diks Verzekeringen voor u?

Op Diks.nl kunt u gemakkelijk de premie voor een dierenverzekering berekenen. Met ruim 50 jaar ervaring kunnen we u bij Diks Verzekeringen bovendien goed adviseren. Onze verzekeringsspecialisten zitten maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 18.00 voor u klaar om u te helpen met al uw vragen. Wij streven er naar u en uw huisdier altijd verzekerd te krijgen tegen de beste premie en voorwaarden.

Klanten over Diks verzekeringen

klantenvertellenMogelijk gemaakt door klantenvertellen.nl
8.1
Gemiddelde score
Gebaseerd op 0 reviews

Bereken direct de premie van uw dierenverzekering!