Aegon dierenverzekering

Aegon dierenverzekering

Bereken direct de premie van uw dierenverzekering!

Direct online afsluiten
Direct online afsluiten
14 dagen bedenktijd
14 dagen bedenktijd
8.1
Beoordeling verzekeringen

Welke dieren kan ik verzekeren met een Aegon dierenverzekering?

Met een Aegon dierenverzekering kunt u uw hond of kat verzekeren. Aegon kent ook geen uitsluitingen wat betreft katten- of hondenrassen. Bij het afsluiten van de verzekering mag uw huisdier niet ouder zijn dan 7 jaar. Bovendien mag het dier geen chronische aandoening hebben. Aegon verzekert geen oudere dieren, omdat de medische kosten bij oudere dieren sterk stijgen en de verzekeringspremie daardoor erg hoog kan worden. Bent u op zoek naar een dierenverzekering voor uw konijn of papegaai? Dan kunt u bijvoorbeeld kijken naar een Petplan dierenverzekering.

Dekking Aegon dierenverzekering

Onder de standaarddekking van een Aegon dierenverzekering vallen onder andere kosten voor:

  • Opname bij de dierenarts
  • Opname en behandeling als dit medisch gezien nodig is
  • Een onderzoek dat nodig is om een aandoening of letsel door een ongeval vast te stellen
  • In Nederland geregistreerde dierengeneesmiddelen
  • Hulpmiddelen voor genezing, denk hierbij aan verband en implantaten

De maximale vergoeding is €3.500 per verzekeringsjaar.

Aanvullende dekkingen

U kunt uw Aegon dierenverzekering uitbreiden met een aantal aanvullende dekkingen. Zo kunt u uw dierenverzekering helemaal toespitsen op uw huisdier. U kunt kiezen uit de volgende aanvullende dekkingen:

Reis

Met de aanvullende dekking Reis is uw hond of kat ook verzekerd in het buitenland. Als uw huisdier ziek wordt of een ongeval krijgt, vergoedt Aegon de kosten. Deze aanvullende verzekering geeft dekking in Europa en aan de Middellandse Zee grenzende landen. De maximale vergoeding is €1.000,- per verzekeringsjaar.

Crematie

Het is iets waar u liever niet over nadenkt, maar uw huisdier kan komen te overlijden. Het liefst pas op oude leeftijd natuurlijk, maar soms helaas ook door ziekte of een ongeval. Met de dekking Crematie vergoedt Aegon de kosten voor de crematie en het vervoer naar het crematorium. De maximale vergoeding is €100,- voor een kat en €150,- voor een hond.

Declareren

Heeft u een Aegon dierenverzekering? Dan kunt u de kosten van een behandeling eenvoudig online declareren. Hou wel rekening met het eigen risico. Bij Aegon heeft u namelijk standaard een eigen risico van €50,- per declaratie. Heeft u meerdere nota’s? Dan kunt u deze ook opsparen en in één keer indienen. In dat geval hoeft u slechts één keer het eigen risico te betalen. U kunt tot uiterlijk 12 maanden na de behandeling de nota’s indienen.

Inloggen

Bij Aegon kunt u de kosten heel eenvoudig online declareren. Hiervoor hoeft u niet speciaal een account aan te maken, dit kan gewoon via de website. U vult eerst uw gegevens in en upload vervolgens de originele nota’s en de patiëntenkaart. Dit kunt u van tevoren opvragen bij uw dierenarts. Na het indienen van uw declaratie hoort u binnen 14 dagen of uw declaratie wordt vergoed.

Polisvoorwaarden Aegon dierenverzekering

Contactgegevens Aegon

Aegonplein 50
2591 TV Den Haag

Telefoonnummer: +31 88 344 12 34
WhatsApp: +31 6 8360 28 00

Klantenservice

Openingstijden:

Iedere werkdag van 08.30 tot 17.30

Waarom een dierenverzekering afsluiten via Diks Verzekeringen?

Wilt u een dierenverzekering afsluiten? Dan bent u bij Diks Verzekeringen aan het juiste adres. Vul direct een aantal gegevens in, in onze online vergelijkingstool om alvast een indicatie van de premie te berekenen. Bovendien kunt u direct de bijbehorende polisvoorwaarden bekijken, zodat u straks precies weet hoe u verzekerd bent.

** Let op: Aegon is niet opgenomen in onze vergelijkingstool.

Wat doet Diks Verzekeringen voor u?

Op Diks.nl kunt u gemakkelijk de premie voor een dierenverzekering berekenen. Met ruim 50 jaar ervaring kunnen we u bij Diks Verzekeringen bovendien goed adviseren. Onze verzekeringsspecialisten zitten maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 18.00 voor u klaar om u te helpen met al uw vragen. Wij streven er naar u en uw huisdier altijd verzekerd te krijgen tegen de beste premie en voorwaarden.

Klanten over Diks verzekeringen

klantenvertellenMogelijk gemaakt door klantenvertellen.nl
8.1
Gemiddelde score
Gebaseerd op 0 reviews

Bereken direct de premie van uw dierenverzekering!