De Vereende Motorverzekering

De Vereende motorverzekering

Bereken online de premie voor De Vereende motorverzekering

Hulp bij Letsel
Altijd Acceptatie
98% beveelt ons aan

U bent wettelijk verplicht om een motor te verzekeren, zodra het kenteken op uw naam staat. Uw gegevens als eigenaar zijn op dat moment bekend bij de Rijksdienst voor Wegverkeer (RDW). Staat de motor nog bij de verkoper, maar is de motor wel al op uw naam gezet? Dan moet u de motor, vanaf het moment van tenaamstelling, verzekeren.
De Vereende motorverzekering zou voor u uitkomst kunnen bieden. Wanneer de motor op de openbare weg staat en u bent niet van plan om met de motor te gaan rijden. Dan moet u in ieder geval een geldige WA verzekering voor de motor afsluiten. Het maakt daarbij niet uit of u wel of niet met de motor gaat rijden. Het kiezen van een goede motorverzekering, die het beste bij u en uw motor past, is van meerdere factoren afhankelijk.

Bij het afsluiten van De Vereende motorverzekering kunt u kiezen uit drie verschillende dekkingen:

De basisdekking voor een motor is de Wettelijke Aansprakelijkheid (WA). Hierbij wordt de schade die u met uw motor veroorzaakt aan derden vergoed, maar niet de schade aan uw eigen motor.

Naast de WA dekking wordt met een Beperkt Casco dekking ook de schade aan uw eigen motor vergoed bij onder andere brand, diefstal en storm. Schade aan uw eigen motor die u zelf heeft veroorzaakt, door bijvoorbeeld een aanrijding, wordt daarentegen niet vergoed.

De meest uitgebreide dekking voor een motorverzekering is de Allrisk dekking (ook wel (volledig) casco). Alles wat onder de Beperkt Casco valt, wordt vergoed inclusief alle schade aan uw eigen motor.

Over het algemeen geldt dat als een andere verzekeraar het risico te ‘groot of te zwaar’ vindt, De Vereende op zoek gaat naar een verzekeringsmogelijkheid.

Waar moet u op letten bij het afsluiten van De Vereende motorverzekering?

Bij onze motorverzekering kunt u er zelf voor kiezen om accessoires en motorkleding mee te verzekeren. Dit is geen verplichting. De diefstal eisen bij een motorverzekering verschillen per verzekeringsmaatschappij. Deze diefstal eisen zijn alleen van toepassing op de WA beperkt casco en de allrisk dekking. Alle verzekeringsmaatschappijen stellen in ieder geval een ART Categorie 4 goedgekeurd slot als minimale verplichting.

Daarnaast wordt de premie mede bepaald door de specificaties van de motor, zoals het type motor, het aantal cc en het gewicht van de motor. Ook uw persoonlijke gegevens, zoals leeftijd, woonplaats en het aantal schadevrije jaren spelen mee bij het bepalen van de premie.

De Vereende tussenpersoon

Diks Verzekeringen is een tussenpersoon van De Vereende. Dit betekent dat u bij ons een verzekering kunt afsluiten bij De Vereende.

De Vereende motorverzekering online aanvragen

Het is mogelijk om online een motorverzekering bij De Vereende aan te vragen. Wij adviseren u onze vergelijkingsmodule te gebruiken waarbij u de resultaten ziet van de reguliere maatschappijen. U kiest hierbij de maatschappij die u bevalt en doorloopt de volledige aanvraag door alle vragen naar waarheid in te vullen. De kans is aanwezig dat de maatschappij u toch nog kan accepteren op het reguliere tarief. Mocht dit niet zo zijn, dan krijgt u van ons een voorstel voor De Vereende.
Houd er rekening mee dat een verzekering bij De Vereende pas in kan gaan nadat u de eerste premie heeft voldaan EN nadat u het aanvraagformulier ondertekend heeft teruggestuurd. Het aanvraagformulier ontvangt u van ons per e-mail.

De Vereende verzekeringen

Er zijn verschillende soorten verzekeringen die De Vereende aanbiedt, namelijk:

  • De Vereende autoverzekering. Deze verzekering zal altijd geaccepteerd worden, maar de premie ligt hoger dan bij een reguliere autoverzekering.
  • De Vereende aansprakelijkheidsverzekering. Met de aansprakelijkheidsverzekering van De Vereende bent u verzekerd tegen schade die u per ongeluk veroorzaakt aan een ander of aan spullen van een ander.
  • De Vereende inboedelverzekering. Deze verzekering dekt alle roerende zaken (spullen in huis die verplaatsbaar zijn) die behoren tot uw particuliere huishouding.
  • De Vereende motorverzekering. Deze verzekering verzekert het risico dat u met uw motor schade aanbrengt aan anderen, ook schade aan uw eigen motor kunt u verzekeren.
  • De Vereende opstalverzekering. Met deze verzekering, verzekert u schade aan uw woonhuis en de daarbij behorende onroerende zaken (spullen in huis die niet verplaatsbaar zijn, ofwel aard- en nagelvast).
  • De Vereende scooterverzekering. Met de scooterverzekering van De Vereende verzekert u het risico dat u met uw scooter schade aanbrengt aan anderen. Daarnaast kunt u ook uw eigen scooter verzekeren tegen bijvoorbeeld schade of diefstal.
  • De Vereende taxiverzekering. Deze verzekering biedt dekkingsmogelijkheden door heel Nederland, inclusief de grote steden.

Klanten over een motorverzekering

Mogelijk gemaakt door klantenvertellen.nl
8.6
Gemiddelde score
Gebasseerd op 27 reviews
Andrew
Snel en duidelijk. Top!
Deborah
harold
snel en correct onl8ne geholpen met mijn motorverzekering. erg goedkoop ook

Bereken online de premie voor De Vereende motorverzekering