Wat houdt een schade-inzittendenverzekering bij een Camperverzekering

Je kunt jouw camper goed verzekeren, maar hoe zit het met de inzittenden? Bij een ongeval kunnen de passagiers de aansprakelijke voor de schade aanspreken. Helaas ligt dat vaak complex en zijn het langlopende processen. Met de schade-inzittendenverzekering verzeker jij jouw inzittenden en jezelf goed.

Door een ongeval raakt jouw camper beschadigd. Deze schade claim je op jouw camperverzekering. Maar de passagiers kan ook iets overkomen. Als bestuurder voel jij je verantwoordelijk voor jouw passagiers, dus zorg je voor een verzekering die de passagiers schadeloos stelt mocht hun iets overkomen. Het kost je een aantal euro’s per maand, maar dan heb je het wel goed geregeld.

 

Wat wordt er maximaal uitgekeerd?

De werkelijk geleden schade wordt uitgekeerd. Dit bedrag is gemaximeerd op €400.000 per ongeval. Bij meerdere passagiers kan het gebeuren dat het verzekerd bedrag niet hoog genoeg is om de volledige schade op te vangen. In de meeste gevallen zal het verzekerd bedrag ruim voldoende zijn.

Is de schade-inzittendenverzekering aan te raden?

Het is een nuttige toevoeging. De kans dat je ooit een beroep doet op deze dekking is klein. Zodra het wel een keer nodig is, bewijst de dekking de toegevoegde waarde. Het laatste wat je wilt is een passagier en zijn of haar gezin zwaar financieel duperen als je deze verzekering niet aanvullend gekozen hebt.

Klanten over een camperverzekering

klantenvertellenMogelijk gemaakt door klantenvertellen.nl
8
Gemiddelde score
Gebaseerd op 13 reviews
tom loman
Erg goed geholpen met informatie die mij geholpen heeft om mijn camper te kunnen verzekeren.
Hans
Zie boven.
Aad
Bij andere aanbieders had ik problemen, vooral met mijn leeftijd. Bij Diks was dat geen enkel punt. Dus hartelijk dank!

Bereken direct de premie van uw camperverzekering!