Camperverzekering
Al vanaf
€ 5,50
Bereken uw voordeel »
Direct afsluiten »
Goedkope camperverzekering
vergelijken in 5 minuten

Camperverzekering

8.1 (1700 Beoordelingen), 94% beveelt ons aan.Klantbeoordelingen »
Voor campers is er een speciale goedkope camperverzekering. Wanneer u op vakantie gaat, wilt u dat alles goed geregeld is zodat u zorgenloos op pad kunt. Voor welke dekking u ook kiest, met de goedkope camperverzekering van Diks.nl gaat u altijd goed verzekerd op reis.

De camperverzekering wijkt af van een normale autoverzekering. Een van de verschillen is dat deze verzekering over het algemeen goedkoper is dan een autoverzekering omdat u minder rijdt met een camper dan met een auto. Hierdoor loopt de verzekeringsmaatschappij minder risico en daardoor kan dus de premie van de verzekering omlaag.

Kies de dekking die bij u past

Een spiksplinternieuwe camper of juist uw oude vertrouwde reisgenoot? Wat voor camper u ook heeft, u kiest zelf een passende dekking voor uw camperverzekering. Zo kunt u kiezen uit een WA-dekking, een WA beperkt casco-dekking en een allrisk-dekking. Omdat u zelf de keuze maakt, heeft u altijd een camperverzekering die het beste bij uw camper past.

Goedkope camperverzekering vergelijken

Via onze website kunt u eenvoudig op zoek naar de goedkoopste camperverzekering. Met een paar klikken krijgt u te zien welke maatschappij voor u het beste aanbod heeft.

De enige informatie die u nodig heeft is het kenteken van uw camper, het aantal schadevrije jaren, uw geboortedatum en uw postcode. Binnen een paar tellen tonen wij een overzicht van de goedkoopste camperverzekeringen. Kies de verzekering uit die bij uw wensen past en de verzekering kan direct afgesloten worden.

Snel en eenvoudig uw camper verzekeren

Bij Diks.nl kunt u makkelijk online uw camper verzekeren. U berekent de premie online en sluit direct de verzekering af. Liever telefonisch contact? U kunt ons natuurlijk ook even bellen. Wij nemen dan de aanvraag telefonisch met u door en verzekeren direct uw camper.

Camperverzekering inclusief groene kaart

Onze camperverzekering is altijd inclusief de groene kaart. De groene kaart werd voornamelijk gebruikt bij grenscontroles om aan te tonen dat uw camper is verzekerd. Doorgaans heeft u de groene kaart niet meer nodig, omdat vanaf 2003 instanties binnen de EU-landen hiervoor het kenteken(bewijs) van uw camper gebruiken. Heeft u een verzekering reeds lopen maar bent u uw groene kaart kwijt dan kunt u deze kosteloos aanvragen.

Camper en wegenbelasting

Wanneer u met uw camper op pad gaat dan moet u wegenbelasting betalen. Is uw camper 40 jaar en ouder dan betaalt u geen wegenbelasting. De hoogte van de wegenbelasting is afhankelijk van het gewicht van uw camper, uw woonplaats en het soort brandstof. Vaak worden campers maar enkele weken per jaar gebruikt en geldt er een gunstiger tarief in vergelijking met een personenauto. Lees hier meer over de wegenbelasting bij campers.

Zelfbouwcampers en een camperverzekering

Heeft u een zelfbouwcamper dan is het ook mogelijk deze via ons te verzekeren. In de meeste gevallen zonder aanvullend inspectierapport. Is uw zelfbouwcamper ingericht als kampeerauto en ook als zodanig gekeurd bij de RDW, dan is het geen enkel probleem om uw zelfbouwcamper als camper te laten verzekeren.

Direct dekking

Bij Diks.nl is er 24 uur per dag, 7 dagen per week directe dekking mogelijk. Wanneer u via onze website een premie berekent en de verzekering online afsluit, krijgt u in de meeste gevallen direct een voorlopige dekking.

Schade aan uw camper

Heeft u schade aan uw camper? Een domper op het vakantiegevoel, maar met een camperverzekering van Diks.nl kunt u gelukkig weer snel op weg.

Kosteloos annuleren

Wanneer u om welke reden dan ook de polis niet wil laten doorgaan heeft u de mogelijkheid om binnen 14 dagen nadat u de polis ontvangen heeft de verzekering met terugwerkende kracht kosteloos te annuleren. Er is dan geen dekking geweest en u bent geen premie verschuldigd.