Verzeker je brommobiel
Al vanaf
€ 17,-
per maand
brommobielverzekering afsluiten
> Direct afsluiten
Vergelijk snel een
brommobielverzekering in 5 minuten

Brommobielverzekering online vergelijken

8.1 (1581 Beoordelingen), 94% beveelt ons aan.Klantbeoordelingen »

Direct dekking

24 uur per dag 7 dagen per week direct dekking mogelijk.

Hulp bij schade

Gratis juridische dienstverlening bij schade

Lage premie

Lage premie. Ook voor jonge bestuurders.

Kosteloos annuleren

Garantie: U mag binnen 14 dagen de polis kosteloos annuleren.

Online een brommobielverzekering vergelijken? Goede keuze! De tool van Diks.nl geeft binnen enkele minuten een goed overzicht. Vergelijk verzekeringen op prijs, voorwaarden of dekking en maak met de hulp van Diks.nl de juiste keuze.

De brommobiel wordt in de volksmond ook wel 45-km auto genoemd. De brommobiel is geschikt voor maximaal 1 persoon die in het bezit is van een brommerrijbewijs. Het afsluiten van een brommobielverzekering roept vragen op. Welke dekking heb ik nodig? Bij welke verzekeraar voel ik mij prettig? En voor welke prijs wil ik mijn brommobiel verzekeren? De online tool van Diks.nl geeft antwoord op deze vragen.Eenvoudig vergelijken & berekenen

In de online tool vult u eerst gegevens in over het voertuig. Voor een goede vergelijking heeft Diks.nl informatie nodig over het merk, type en model. Vul daarna enkele persoonlijke gegevens in, zoals schadevrije jaren en geboortedatum. In de volgende stap kiest u de gewenste dekking. De tool toont direct de goedkoopste aanbieders.

Diks.nl neemt in de vergelijking zoveel mogelijk verzekeraars mee. Zo krijgt u een eerlijk overzicht van de aanbieders en hun prijzen. Bent u er nog niet helemaal uit? Vraag dan vrijblijvend offertes aan. Deze worden dan per aanbieder via e-mail verstuurd. Vergelijk de verzekeraars uitvoerig op voorwaarden, dekking en prijs en maak een goede keuze. Hulp nodig? De klantenservice van Diks.nl staat voor u klaar! Passende verzekering gevonden? Sluit deze dan direct online af op Diks.nl!Bereken nu uw premie

Welke brommobielverzekering past bij mij?

Voor een brommobielverzekering is een WA-verzekering verplicht. De bestuurder is hiermee verzekerd voor de wettelijke aansprakelijkheid. Kiest u liever voor meer zekerheid? Verzeker de brommobiel dan ook tegen schade. Met een beperkt casco verzekering wordt veel schade vergoed, exclusief schade door bijvoorbeeld joyriding of extreme weersverschijnselen. Wilt u deze ook verzekeren? Dan geeft de cascodekking u alle zekerheid. Deze verzekering dekt namelijk alle schade.

Diks Verzekeringen: onafhankelijke tussenpersoon

Diks Verzekeringen is de onafhankelijke tussenpersoon tussen aanbieder en afsluiter. Wij hebben geen financiële verplichten of productieverplichtingen aan getoonde aanbieders. Voor u betekent dit voordeel. Diks vergelijkt alle aanbieders namelijk op een eerlijke manier. U kunt vervolgens zelf de brommobielverzekering kiezen op basis van prijs en/of voorwaarden.

Waarom kiezen voor Diks Verzekeringen?

  • Goedkoopste brommobielverzekeringen op een rij
  • Onafhankelijke tussenpersoon met 40+ jaar ervaring
  • Brommobielverzekering afgesloten? Direct op weg!