Verzeker je bromfiets
Al vanaf
€ 2,-
per maand
Bereken uw voordeel »
» Direct afsluiten
Vergelijk ruim 10
bromfietsverzekeringen in 5 minuten

Bromfietsverzekering

Goedkope bromfietsverzekering binnen 5 minuten geregeld

U heeft een mooie bromfiets, dan moet u niet denken dat deze gestolen wordt of dat u schade oploopt door een aanrijding. Met een bromfietsverzekering via Diks.nl bent u uitstekend verzekerd. De bromfietsverzekeringen die wij aanbieden zijn niet alleen zeer voordelig, ook kunt u kiezen uit verschillende dekkingen.

Niemand wil teveel betalen voor een bromfiets- of scooterverzekering. Slimme mensen sluiten daarom een goedkope bromfietsverzekering af via Diks.nl. Met de handige online tool is de goedkoopste bromfietsverzekering voor uw bromfiets of scooter in minder dan vijf minuten gevonden. De precieze dekking kiest u gewoon zelf. Grip houden op de maandelijkse premie is zo wel erg eenvoudig.

Een goedkope bromfietsverzekering? Bekijk onze aanbieders

Diks.nl geeft een compleet overzicht van alle aanbieders. Vergelijken schept geen verplichtingen. Vul eerst de gegevens in van de bromfiets, zoals type, model, merk en bouwjaar. Kies daarna de gewenste dekking.

Welke dekking kan ik kiezen?

Er zijn drie soorten dekkingen: WA, WA+ diefstal en brand of WA+ diefstal, brand en aanrijding.

WA-dekking bromfietsverzekering

Er zijn drie soorten dekkingen: WA, WA+ diefstal en brand of WA+ diefstal, brand en aanrijding.

WA+ diefstal en brand bromfietsverzekering

Met deze dekking bent u verzekerd tegen diefstal van uw bromfiets en eventuele accessoires. Daarnaast vergoedt deze dekking ook schade ontstaan door poging tot diefstal en als gevolg van joyriding. Ook schade door brand en storm is met deze dekking verzekerd.

WA+ diefstal, brand en aanrijding bromfietsverzekering

Kiest u voor deze dekking dan is uw bromfiets compleet verzekerd. Zowel voor schade bij diefstal, storm en brand, maar ook tegen schade door aanrijding, vallen en vandalisme. Tevens is schade aan andere voertuigen ook gedekt.

 

Bromfietsverzekering: offerte of direct afsluiten

Na het invullen van het kenteken van uw bromfiets, het aantal schadevrije jaren, de geboortedatum van de jongste bestuurder en uw postcode toont onze handige tool direct de goedkoopste bromfietsverzekering. Het wordt u helemaal makkelijk gemaakt, want daarnaast kunt u de goedkoopste bromfietsverzekering ook nog eens vergelijken met andere bromfietsverzekeringen in ons systeem. Een offerte aanvragen is geheel vrijblijvend. De offerte wordt per e-mail toegestuurd.

Heeft u een keuze gemaakt voor een passende bromfietsverzekering? U kunt dan de bromfietsverzekering direct online afsluiten. Daarna kiest u een passende aanvullende dekking en Diks.nl regelt vervolgens alles voor u. In de meeste gevallen geeft de verzekeringsmaatschappij direct een voorlopige dekking. Zo kunt u dezelfde dag nog met de bromfiets op weg.

 

Veertien dagen bedenktijd

Sluit u een bromfietsverzekering af via Diks.nl, dan ontvangt u standaard veertien dagen bedenktijd. Bevalt de goedkope bromfietsverzekering onverhoopt niet? Dan kunt u deze altijd binnen 14 dagen na het online afsluiten kosteloos weer annuleren. Natuurlijk kunt u op onze website opnieuw de tool inschakelen om een vergelijking te maken van een vervangende goedkope bromfietsverzekering.

Waarom een bromfietsverzekering bij Diks Verzekeringen?

Diks Verzekeringen is de onafhankelijke tussenpersoon tussen aanbieder en afsluiter. Wij hebben geen financiële verplichtingen of productieverplichtingen aan getoonde aanbieders. Voor u betekent dit voordeel. Wij geven namelijk altijd een eerlijk overzicht van goedkope bromfietsverzekeringen. En omdat wij onafhankelijk zijn, bieden we u de beste voorwaarden.

  • Een goedkope bromfietsverzekering online afsluiten
  • Meer dan 45 jaar ervaring
  • Verzekering afgesloten = direct de weg op!

 

Voor alle soorten bromfietsen

De bromfietsverzekering is een complete verzekering voor alle soorten bromfietsen. De bromfietsverzekering is gelijk aan de brommerverzekering, scooterverzekering en snorscooterverzekering.

Bromfietskenteken

Alle brom- en snorfietsen en scooters die in Nederland rijden dienen voorzien te zijn van een kenteken. Rijdt u rond met een bromfiets met kenteken, dan moet u de bromfiets verplicht verzekeren. Zo weet u zeker dat de verzekering minstens de schade dekt die u met uw bromfiets toebrengt aan derden. Er wordt automatisch gecontroleerd door de RWD door middel van registercontroles of de geregistreerde eigenaar voldoet aan deze verplichting.

Alle bromfietsen, snorfietsen, brommobielen, fietsen met hulpmotor en oldtimers moeten vanaf 1 januari 2007 verplicht een kentekenbewijs en kentekenplaat hebben.

Direct dekking

In de meeste gevallen krijgt u bij ons 24 uur per dag, 7 dagen per week direct dekking. Zo kan u direct met uw bromfiets de weg op.

Jonge bestuurder?

Ook voor bestuurders van 16 jaar en ouder hebben wij betaalbare bromfietsverzekeringen. Daarnaast is de premie per maand te betalen.

Korting tot 75%

Wij gaan altijd op zoek naar de beste bromfietsverzekering tegen de laagste premie. Zo zijn er verzekeraars die wel tot 75% bonus-maluskorting geven.

Kosteloos annuleren

U heeft bij ons 14 dagen bedenktijd. Indien de polis niet aan uw verwachting voldoet, mag u de polis binnen 14 dagen kosteloos annuleren.

Meer over de bromfietsverzekering

Schade

Direct doen

Vragen?

 

Kijk dan eens bij onze veelgestelde vragen. Daar treft u de meest gestelde vragen aan.