Eco-Polis: huismerk voor milieubewuste automobilist

17 april 2012

De verkoop van energiezuinige personenauto’s heeft de laatste jaren een grote vlucht genomen. De extra stimulans van de overheid d.m.v. de korting op de BPM en wegenbelasting heeft die ontwikkeling zeker bevorderd. Ook Voogd & Voogd en Delta Lloyd willen hun steentje bijdragen en de markt stimuleren om milieubewuste keuzes te maken.

Nieuw huismerk bij Voogd & Voogd

Voogd & Voogd heeft het succesvolle assortiment huismerken uitgebreid; nu met de Eco-Polis. Het huismerk is ontwikkeld door Delta Lloyd en deze autoverzekering wordt exclusief via Voogd & Voogd aangeboden. Met de Eco-Polis bieden zij als eerste in de branche een passende oplossing voor de milieubewuste automobilist. Dit unieke product is namelijk speciaal voor bestuurders van energiezuinige personenauto’s die voorzien zijn van een A-label. De verzekering biedt bovendien een zeer aantrekkelijke premie: uw relatie ontvangt altijd 15% korting op de standaardpremie van Delta Lloyd!

 

Overige productkenmerken

– De korting is van toepassing op alle dekkingen (WA, WA Beperkt Casco en WA Casco)

– Premiekorting geldt ook voor de tweede gezinsauto (let op: de eerste auto dient dan ook bij Delta Lloyd verzekerd te zijn)

– Geen hoger eigen risico voor jonge bestuurders en/of duurdere personenauto’s

– Altijd een vergelijkbare personenauto bij totaalverlies (bv. bij total loss en diefstal)

 

Juiste bandenspanning = energiebesparend

Bij een passende, milieuvriendelijke verzekeringsoplossing hoort een net zo passend en energiebesparend hebbedingetje: een bandenspanningsmeter. Want met de juiste bandenspanning rijdt een personenauto zuiniger waardoor er minder energie verbruikt wordt. En dat is weer goed voor het milieu!

Ter promotie van de Eco-Polis ontvangen nieuwe klanten deze handige gadget indien de verzekering voor 1 juni a.s. wordt afgesloten. Deze wordt (na verwerking van de aanvraag) verzonden.

Bereken online de premie voor een autoverzekering