AOV verzekering voor zelfstandig ondernemers: broodnodig en maakt ondernemen makkelijker, veiliger en zorgelozer

11 februari 2014

Er is een kans dat u in uw leven één of meerdere keren voor langere tijd arbeidsongeschikt raakt. Het kan fijn zijn om u hiertegen te verzekeren met een goede arbeidsongeschiktheidsverzekering. Tegenwoordig hebben met name ZZP’ers en andere kleine ondernemers vaak nog geen arbeidsongeschiktheidsverzekering, terwijl zij hier wel baat bij kunnen hebben.
Ook is het zo dat steeds meer opdrachtgevers aan de zzp-ers eisen stellen als zij door hen ingehuurd willen worden. Zo dienen zij vaak een eigen AOV verzekering en een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering te hebben.

Dit komt doordat door een recente uitspraak de opdrachtgever van de zzp-er net zo goed aansprakelijk blijkt te zijn voor een eigen werknemer als voor een ingehuurde freelancer of zzp-er. Dus als er iets mis gaat, een ongeluk zit in een klein hoekje, kan en is een werkgever inmiddels met succes aansprakelijk worden gesteld door de zzp-er.

Verplichte AOV ?

Een AOV verplicht stellen aan een ondernemer is natuurlijk niet goed. Tegelijkertijd wil iedereen eigenlijk gewoon dat het financieel goed geregeld is bij ziekte en arbeidsongeschiktheid. Zowel voor jezelf als voor je eventuele partner en/of gezin. Gewoon een lekker gevoel dat alles goed geregeld is zodat je goed verzekerd en zorgeloos kan ondernemen.

Ander voordeel AOV

Je als ZZP-er in laten huren door opdrachtgevers die ook werknemers in dienst hebben gaat met eigen AOV ook makkelijker en sneller. Geen risico voor de opdrachtgever meer op deze manier. Dus word je eerder en makkelijker ingehuurd. Belangrijk in deze tijd!

Geen gedoe geen conflicten en geen belemmeringen om je in te laten huren. Maar het grootste vaak gehoorde bezwaar dat een AOV verzekering enorm duur is, dat is gelukkig ook heel betrekkelijk.

Er zijn tal van voorbeelden waaruit blijkt dat er zeker wel een betaalbare premie mogelijk is. De premie hangt af van de hoogte van de verzekerde bedragen, de leeftijd van de zzp-er en de kwaliteit en uitkeringsduur van de gekozen dekking. Ben je starter en/of lid van de branchevereniging dan is er een bovendien vaak een flinke extra korting mogelijk.

U kunt zelf proberen allerlei AOV verzekering vergelijken, maar dit kan een grote klus zijn. De premies van verschillende producten lopen namelijk erg uiteen en er is vaak een groot verschil in kwaliteit en voorwaarden bij verschillende aanbieders.

Ook de AFM raadt af om complexe producten zoals een AOV af te sluiten zonder deskundig advies. Een AOV verzekering vergelijken kunt u dus beter aan een professional overlaten, die het kaf van het koren scheidt en samen met u tot de beste keuze komt. Zo bent u er zeker van dat u de beste keuze maakt. Bovendien scheelt het veel tijd en energie.

Zoekt u dus een AOV verzekering en wilt u hierbij advies van een professional die uw zaken gewoon op de beste manier voor u regelt?

Dan kunt u bij aov-zzp.nl terecht. U kunt gelijk een offerte aanvragen. Terwijl u rustig verder werkt kunnen wij voor u aan de slag.

En u kunt er, ‘vanuit uw luie stoel’, op vertrouwen dat zij voor u een Kwaliteitsadvies met laagste premiegarantie opstellen. Het is belangrijk om een goede arbeidsongeschiktheidsverzekering te hebben, en bij AOV ZZP kunt u erop vertrouwen dat u deze ook daadwerkelijk krijgt.

Als u eerst zelf een AOV premie vergelijking wil maken, kan dat binnen 30 seconden op deze website.

Wilt u een uniek en uitgebreid Persoonlijk AOV Advies Rapport aanvragen kan dat uiteraard. Binnen twee werkdagen is het Persoonlijk AOV Advies Rapport dan klaar met uniek niet-goed-geld-terug-garantie, kwaliteitsgarantie en laagste premiegarantie!

Polestar

Wordt Polestar groter dan Tesla?

Vooralsnog verkoopt Tesla in Nederland meer voertuigen dan Polestar, maar Polestar is goed op...

Lees meer
Hoe kom ik aan een scooterverzekering

Schadevrije jaren brommer moeten in Roy data worden opgenomen

In de uitzending van RADAR van maandag 5 oktober 2020 werd aandacht besteed aan het bijhouden...

Lees meer
uitstekende lading

Uitstekende lading: wat zijn de regels?

Als u een groot object vervoert, dat groter is dan uw auto, aanhangwagen of...

Lees meer

Vergelijk online de premie van uw autoverzekeringen!

Hoe doen wij het?

thumbs up thumbs down

Vergelijken, verzekeren, ontzorgen

We zijn bereikbaar via Chat, Whatsapp, telefoon of e-mail

Neem gerust contact met ons op als u meer wilt weten.
Wij zijn er vandaag tot 18:00

neem contact op