Verzeker je bestelauto
Al vanaf
€ 10,-
per maand
Bestelautoverzekering vergelijken
> Direct afsluiten
Goedkope bestelautoverzekering
vergelijken in 5 minuten

Goedkope bestelautoverzekering

8.1 (1581 Beoordelingen), 94% beveelt ons aan.Klantbeoordelingen »

Direct dekking

24 uur per dag 7 dagen per week direct dekking mogelijk.

Hoge startkorting

Geen schadevrije jaren? Geen probleem. Wij geven een hoge starterskorting.

Vergelijk de premie

Vergelijk de premie van verschillende tarieven en sluit direct af.

Kosteloos annuleren

Garantie: U mag binnen 14 dagen de polis kosteloos annuleren.

Op zoek naar een goedkope bestelautoverzekering? Diks Verzekeringen geeft een overzicht van de beste aanbiedingen. Gebruik de handige online tool en vraag online offertes aan bij verschillende verzekeraars.Bestelautoverzekering online vergelijken

Met de handige online tool van Diks wordt vergelijken nog makkelijker. Vul eerst enkele gegevens in, zoals kenteken, geboortedatum en aantal schadevrije jaren. Geen kenteken bij de hand? Kies dan het merk en type bestelauto. De tool toont direct de top 5 goedkoopste aanbieders.goedkope bestelautoverzekering berekenen

Bent u er nog niet helemaal uit? Geen probleem! Vergelijken schept namelijk geen verplichtingen. Een offerte aanvragen is geheel vrijblijvend. Via de online tool vraagt u bij verschillende aanbieders een offerte aan. De offerte geeft inzicht in de prijs, dekking en polisvoorwaarden van de bestelautoverzekering. De offerte wordt verzonden per e-mail. Op basis van deze offertes kunt u zelf een goede afweging maken.

Direct dekking en verzekering direct afsluiten, ook in het weekend!

Een verzekering gevonden die aan alle eisen voldoet? Sluit de verzekering dan direct online af. Diks regelt alles. Zo kunt u meteen verzekerd & veilig met de bestelwagen op weg. Zelfs in het weekend is de dekking na afsluiten meestal gelijk geregeld. De polisvoorwaarden volgen later per e-mail.


goedkope bestelautoverzekering berekenen

Geen royemenstverklaring? Geen Probleem bij onze bestelautoverzekering

Zijn alle schadevrije jaren bijgeschreven op uw privéauto? Voor Diks.nl is dat geen probleem. Bij het afsluiten van een bestelwagen verzekering hanteren wij een speciaal tarief. Wij kijken dan hoe lang u al in het bezit bent van een rijbewijs. Des te langer een rijbewijs, des te hoger de korting!

Bestelauto verzekeren

Vanaf het moment dat het kentekenbewijs op uw naam staat heeft u de wettelijke plicht de bestelauto te verzekeren. Wanneer u geen bestelautoverzekering afsluit kan het RDW u een boete van meer dan € 300,00 toesturen.

Diks Verzekeringen: onafhankelijke tussenpersoon

Diks Verzekeringen is de onafhankelijke tussenpersoon tussen aanbieder en afsluiter. Wij hebben geen financiële verplichten of productieverplichtingen aan getoonde aanbieders. Voor u betekent dit voordeel. Diks geeft namelijk een eerlijke vergelijking van de verschillende verzekeraars. U kunt vervolgens zelf de bestelautoverzekering kiezen op basis van prijs en/of voorwaarden.

Waarom kiezen voor Diks Verzekeringen?

✓ Goedkoopste autoverzekeringen op een rij
✓ Onafhankelijke tussenpersoon met 40+ jaar ervaring
✓ Bestelautoverzekering afgesloten? Direct op weg!


goedkope bestelautoverzekering berekenen