Verzeker je bestelauto
Al vanaf
€ 10,-
per maand
Bereken uw voordeel »
Direct afsluiten »
Goedkope bestelautoverzekering
vergelijken in 5 minuten

Goedkope bestelautoverzekering

8.1 (1700 Beoordelingen), 94% beveelt ons aan.Klantbeoordelingen »

Direct dekking

24 uur per dag 7 dagen per week direct dekking mogelijk.

Hoge startkorting

Geen schadevrije jaren? Geen probleem. Wij geven een hoge starterskorting.

Vergelijk de premie

Vergelijk de premie van verschillende tarieven en sluit direct af.

Kosteloos annuleren

Garantie: U mag binnen 14 dagen de polis kosteloos annuleren.

Op zoek naar een goedkope bestelautoverzekering? Diks Verzekeringen geeft een overzicht van de beste aanbiedingen. Gebruik de handige online tool en vraag online offertes aan bij verschillende verzekeraars.

Stel uw bedrijfsautoverzekering op maat samen zodat deze perfect aansluit op uw bedrijfssituatie. Elke verzekering is uit te breiden met een aanvullende dekking en aanvullende verzekeringen.

Kies de gewenste dekking

WA-dekking
De basisdekking is de verplichte WA-dekking. Met deze dekking weet u zeker dat de schade die u met uw bedrijfsauto aan anderen toebrengt, is gedekt.

WA+ beperkt casco
De WA-dekking is uit te breiden met een beperkt casco-dekking. Hierbij wordt niet alleen de schade aan derden vergoed, maar ook schade als gevolg van een gebeurtenis zoals brand, diefstal, storm en ruitbreuk.

WA+ volledig casco
De meest uitgebreide dekking is de allrisk-dekking ofwel de WA+ volledig casco. Met deze dekkking is ook schade aan het eigen voertuig gedekt.

Bestelautoverzekering online vergelijken

Met de handige online tool van Diks wordt het vergelijken van uw nieuwe bedrijfswagenverzekering nog makkelijker. Vul eerst enkele gegevens in zoals kenteken, geboortedatum, het aantal schadevrije jaren en de postcode. Heeft u geen kenteken bij de hand? Kies dan het merk en het type bestelauto. Onze online rekentool toont direct de top 5 goedkoopste aanbieders van bedrijfsautoverzekeringen.

Bent u er nog niet helemaal uit? Geen probleem! Vergelijken schept namelijk geen verplichtingen. Een offerte aanvragen voor een bestelautoverzekering is geheel vrijblijvend. Via de online tool vraagt u bij verschillende aanbieders een offerte aan. De offerte geeft inzicht in de prijs, dekking en polisvoorwaarden van de bestelautoverzekering. Daarna wordt de offerte verzonden per e-mail. Op basis van deze offertes kunt u zelf een goede afweging maken.

Direct dekking en verzekering direct afsluiten, ook in het weekend!

Heeft u een bestelwagenverzekering gevonden die aan alle eisen voldoet? Sluit de verzekering dan direct online af en Diks regelt alles. Zo kunt u meteen verzekerd en veilig met de bestelwagen op pad. Zelfs in het weekend is de dekking na het afsluiten meestal gelijk geregeld. De polisvoorwaarden ontvangt u dan later per e-mail.

 

Geen royemenstverklaring? Geen Probleem bij onze bestelautoverzekering

Zijn alle schadevrije jaren bijgeschreven op uw privé-auto? Voor Diks.nl is dat geen enkel probleem. Bij het afsluiten van een bestelwagenverzekering hanteren wij een speciaal tarief. Wij kijken dan hoe lang u al in het bezit bent van een rijbewijs. Hoe langer u in het bezit bent van een rijbewijs, hoe hoger de korting!

Bestelauto verzekeren

Vanaf het moment dat het kentekenbewijs van uw bestelauto of bedrijfswagen op uw naam staat, heeft u de wettelijke plicht de bestelauto te verzekeren. Wanneer u geen bestelautoverzekering afsluit, kan het RDW u een boete van meer dan € 300,00 toesturen.

Kunt u nu het beste uw bestelauto zakelijk of juist particulier verzekeren? Bedenk eerst welk gebruik op uw situatie van toepassing is. Bij particulier gebruik mag u de bedrijfswagen niet zakelijk gebruiken. Is dit geen probleem, kies er dan voor om de bestelauto particulier te verzekeren met een personenautoverzekering. Wilt u juist wel uw bedrijfswagen zakelijk gebruiken, dan dient u uw voertuig zakelijk te verzekeren.

Vaak is het niet duidelijk of u voor een bestelauto nou een autoverzekering nodig heeft of een bedrijfsautoverzekering. Het verschil zit ‘m in datgene dat vervoerd wordt. Vervoert u personen? Dan sluit u een zakelijke autoverzekering af. Vervoert u goederen? Dan sluit u een bedrijfsautoverzekering af. Bij Diks.nl kunt u uw bestelwagenverzekering afsluiten tegen de scherpste premie.

Waarom kiezen voor Diks Verzekeringen?

  • Goedkoopste autoverzekeringen op een rij
  • Onafhankelijke tussenpersoon met 40+ jaar ervaring
  • Bestelautoverzekering afgesloten? Direct op weg!

Direct dekking bedrijfsautoverzekering

24 uur per dag, 7 dagen per week is er direct dekking mogelijk. Wanneer u via onze website een premie berekent en de verzekering afsluit, krijgt u in de meeste gevallen direct een voorlopige dekking.

Kosteloos annuleren

Wanneer u om welke reden dan ook de polis niet wil laten doorgaan heeft u de mogelijkheid om binnen 14 dagen nadat u de polis ontvangen heeft de verzekering met terugwerkende kracht kosteloos te annuleren. Er is dan geen dekking geweest en u bent geen premie verschuldigd.

 

 

 

 

Meer over een goedkope bestelautoverzekering

Hoe vergelijken wij Lees hier alles over onze werkwijze.

Schade

Direct doen

Vragen?

Kijk dan eens bij onze veelgestelde vragen. Daar treft u de meest gestelde vragen aan.