Wat maakt de beroepsaansprakelijkheidsverzekering zzp nu zo belangrijk?

Het maken van fouten is menselijk. Ook ondernemers maken fouten. Kleine fouten kunnen al zorgen voor flinke impact. Deze impact kan zowel voelbaar zijn voor de opdrachtgever als de ondernemer zelfVerzekerd zijn voor dergelijke fouten? De beroepsaansprakelijkheidsverzekering biedt dan uitkomst. Dit zeker wanneer u een adviserend beroep uitoefent. 

Door het afsluiten van een beroepsaansprakelijkheidsverzekering, hoeft u zich als ondernemer minder zorgen te maken over het veroorzaken van schade. Zonder deze zorgen kunt u zich als ondernemer beter focussen op uw werk! 

Goede dekking tegen voorkomende beroepsfouten 

Let altijd goed op het verschil tussen de bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering en de beroepsaansprakelijkheidsverzekering. Dit zijn twee verschillende verzekeringen! De eerstgenoemde dekt materiele schade en letselschade. Denk bijvoorbeeld aan het omstoten van een kop koffie over een dure computer. De beroepsaansprakelijkheidsverzekering dekt de financiële schade die voortkomt uit beroepsfouten. Hierbij kunt u denken aan fouten die gemaakt worden vanuit adviserende beroepen. Boekhouders, advocaten, notarissen… En wist u dat sommige opdrachtgevers een beroepsaansprakelijkheidsverzekering verplicht stellen? 

Bereken direct de premie van uw beroepsaansprakelijkheidsverzekering!