Bereken schadevrijejaren

Met behulp van een aantal vragen kunnen wij eenvoudig een indicatie geven van uw aantal schadevrije jaren.

  • Vraag 1: Hoeveel jaar heeft u een autoverzekering op uw naam?

  • Vraag 2: Is het voertuig waar u nu een prijsopgave voor wenst een auto erbij of komt deze in plaats voor een bestaande auto?

  • Vraag 3: Vul het aantal schuldschades die u heeft gehad op uw verzekering in de afgelopen 10 jaar.

Bovenstaande opgave van het aantal schadevrije jaren is een indicatie. Het is mogelijk dat in werkelijkheid u meer of minder schadevrije jaren heeft. Om zeker te zijn hoeveel schadevrije jaren u kan meenemen, verzoeken wij u om contact op te nemen met uw huidige verzekeringsmaatschappij. zij kunnen u precies vertellen hoeveel schadevrije jaren u nu heeft.

Wanneer kan ik gebruik maken van mijn schadevrije jaren?
Schadevrije jaren zijn alleen over te nemen als de polis waar de schadevrije jaren op staan wordt beƫindigd. Indien het een auto erbij betreft dan start de tweede auto met 0 schadevrije jaren. Schade vrije jaren zijn polis gebonden.

Hoelang zijn schadevrije jaren geldig?
Na een royement van een verzekering zal de verzekeraar de opgebouwde schadevrije jaren in Roy data plaatsen. Deze schadevrije jaren zijn 1 jaar geldig. Mocht u binnen 1 jaar na de royementsdatum geen gebruik hebben gemaakt van deze schadevrije jaren dan komen de opgebouwde schadevrije jaren te vervallen.

Belangrijk!
Indien achteraf blijkt dat de door U verstrekte informatie onjuist of onvolledig is, behoudt de verzekeraar / gevolmachtigd agent zich het recht voor de premie en/of de voorwaarden aan te passen per ingangsdatum van de verzekering.